Vivaldi XL Zevenaar

Henders en Hazel Tycan hoekbank

Tycan hoekbank Henders en Hazel

  • Losse hocker verkrijgbaar
  • Mogelijk in 300 stof en leersoorten
  • Zeer comfortabele loungebank
Zichtbaar in onze showroom

Dit product kunt u op bijvoorbeeld heel veel manieren qua opstelling, uitvoeringen & kleuren- stof/leersoort configureren.
Daarom is dit product online niet te bestellen en verwijzen wij u naar onze showroom.
Artikelnr.

Vanaf4.596,-

Beschikbaarheid: Binnenkort leverbaar
Verwachte levertijd: 20 weken
Bij binnenkomst wordt dit artikel gratis thuisbezorgd *
Afhalen: 7 dagen per week mogelijk in ons afhaalmagazijn.


Zichtbaar in onze showroom

Beschrijving

Henders en Hazel Tycan hoekbank

De Henders en Hazel Tycan hoekbank is een fantastische bank uit de collectie van Henders en Hazel. Door zijn vele mogelijkheden is deze bank naar wens samen te stellen. Er zijn mogelijkheden in opstelling, bekleding en opties. De opties maken dit dan ook een zeer comfortabele bank. Lees gauw verder en kom meer te weten over de bank. Of stap eens bij ons binnen en laat je informeren door een van de verkoopadviseurs.

Stel stap voor stap samen

  • Kies de opstelling
  • Kies de bekleding
  • Zitcomfort
  • Extra opties

Zoals afgebeeld zie je de volgende opstelling: 2,5 zits arm links + hoek + 2,5 zits zonder armen + longchair groot rechts. De breedte van de bank is 307 x 400 cm. Is deze opstelling te groot dan zijn er nog vele mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een 2 zits in plaats van een 2,5 zits. Of laat de longchair vervallen en kies voor een losse hocker die gemakkelijk te verplaatsen is.

Henders en Hazel biedt wel 300 stof en leersoorten waardoor je bank daadwerkelijk aan kan passen op je wensen en interieur. Bij de lichte kleur op de foto (stof Nubucco Charcoal) steekt de zwarte design poot heel mooi af. Maar deze is net zo stijlvol bij een antracietkleurige bekleding. De bank wordt geleverd met een standaard zwart metalen poot , je ziet hem op de foto onder de longchair rechts. Daarnaast kan je kiezen voor een designpoot, tegen meerprijs, die aan de armleuning bevestigd is. Standaard wordt de bank geleverd met supreme foam, tegen meerprijs wordt de bank geleverd met pocketvering of pocketvering met memory foam. Om het compleet te maken is de bank elektrisch te leveren, zowel standaard elektrisch als zer-gravity.

Zoals je het leest heeft de bank Tycan zoveel opties dat wij je graag uitnodigen in de showroom om dit verder toe te lichten. En nog belangrijker, je kan het zelf ervaren. Vragen die je graag van te voren beantwoord wilt hebben? Neem dan contact met ons op.

Extra informatie

Aantal zitplaatsen

4 Zitplaatsen, 5 Zitplaatsen, 6 Zitplaatsen, 7 Zitplaatsen

Afmeting (l x b x d)

79-107 x 400 x 304 cm

Koppelkleur

Grijs

Kleur

Charcoal

Materiaal

leer, Microleder, Microvezel, stof, Velours

Merk

Henders & Hazel

Soort

banken

Type

Hoekbank, Zitcombinatie met longchair, Zitcombinatie met ottomane