Stuur een Whatsapp!

Vivaldi XL Zevenaar

Werken bij Vivaldi XL

Kom jij het team van Vivaldi XL versterken?

Over Vivaldi XL,

De trendy specialist in meubelen voor binnen en buiten sinds 1990.

Om de enorme groei die ons bedrijf de afgelopen tijd heeft doorgemaakt op te vangen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s binnen ons enthousiaste team van medewerkers. Vivaldi XL biedt een heel liberale werkomgeving. Wij staan open voor eenieder die gemotiveerd, ‘open minded’ en over teamplayer kwaliteiten beschikt. Dus leeftijd, opleiding zijn ondergeschikt aan inlevingsvermogen, leergierigheid en motivatie.

Uiteraard helpen opgedane ervaring mee, maar zijn geen absolute voorwaarden. Wij zijn op zoek naar leuke mensen, die zich thuis voelen in een prettige, ‘down to earth’ werkomgeving.

Vivaldi XL heeft een uitgebreide collectie binnen- en buitenmeubelen van meer dan 25 bekende merken.

In onze showroom van maar liefst 4000 m2 worden de interieurs en de tuinmeubelen gepresenteerd in mooie stijlkamers en themavelden.

Ons verkoopteam is deskundig, meedenkend, uitdagend én inspirerend. Wij verkopen niet alleen producten, maar ook een beleving!

Het aanschaffen van die éne nieuwe loungeset of dat complete interieur moet een plezierige ervaring en herinnering zijn voor onze klanten.

Daarnaast hebben wij een eigen professionele bezorgdienst en bevind het logistiek centrum zich direct achter onze showroom, daarom zijn de lijnen kort.

Wij bieden een passend salaris mede op basis van jouw werkervaring en de voor ons geldende CAO: Retail Non Food -module tuincentra-.

Daarnaast:

  • Een werkomgeving die veel vrijheid kent.
  • Een collegiaal team dat met een open blik in het leven staat
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Uiteraard personeelskorting op onze (tuin)meubelcollectie.

           

Solliciteer op een van de volgende vacatures!

Assistent-bedrijfsleider:

Jij toont initiatief, assisteert en ontzorgt de bedrijfsleider.

Accuraatheid en vooruit kunnen denken zijn jou niet vreemd.

Je bent óók volledig onderdeel van het verkoopteam en houd je daarnaast deels bezig met planning en aftersale. Jij bent een, nieuwsgierig en gedreven persoon die op onze meubel en/of tuinmeubelafdeling je talenten wilt ontplooien. Leergierig, goed kunnen samenwerken met collega’s, enthousiasme en daarbij vrolijk in het leven staan zijn eigenschappen die jou helpen bij ons je plek te vinden.

Online marketeer/ back officemedewerker:

Jij hebt kennis en bij grote voorkeur de creativiteit om de website(shop), Facebook en Instagram pagina’s van Vivaldi XL te onderhouden en nog meer op de kaart te zetten. Tevens behoren het verwerken van (online)orders en de backoffice tot jouw mogelijke takenpakket. Leergierig, oplossend en klantgericht denkvermogen zijn je natuurlijke eigenschappen. Goed kunnen samenwerken, enthousiasme en een vrolijke levensinstelling zijn de eigenschappen die jou zeker gaan helpen om bij ons je plek te vinden.

Full time verkoper:

Jij bent een nieuwsgierig en gedreven persoon die op onze meubel- en/of tuinmeubelafdeling je talenten wilt ontplooien. Leergierig, goed kunnen kunnen samenwerken met gedreven collega’s en vooral een natuurlijk enthousiasme zijn een must.  Openheid zal daarbij een eigenschap zijn die jou helpt om een fijne plek binnen ons team te vinden. Natuurlijk zijn het eerlijk adviseren en informeren van onze klanten je belangrijkste dagelijkse taken.

Parttime verkoper:

Jij bent een, nieuwsgierig en gedreven persoon die op onze meubel en/of tuinmeubelafdeling je talenten wilt ontplooien. Leergierig, goed kunnen samenwerken met collega’s, enthousiasme en daarbij vrolijk in het leven staan zijn eigenschappen die binnen ons team zeer gewaardeerd worden. Natuurlijk is het voorzien van onze klanten van een eerlijk advies met daarbij de juiste productinformatie je belangrijkste dagelijkse taak.

Hebben we je inmiddels voldoende gemotiveerd om met een van de bovenstaande vacatures ons  team te komen versterken?

Stuur je sollicitatiebrief  voorzien van CV en pasfoto aan:

Vivaldi XL
Edisonstraat 38
6902PK Zevenaar 
T.a.v Marcel Turling

info@vivaldixl.nl