Vivaldi XL Zevenaar

Vivaldi XL Feestmaand actie!

Van donderdag 20 december 2023 t/m zondag 7 januari 2023 kunt u bij Vivaldi XL profiteren van een feestelijke feestmaand actie!

10 % bestedingskorting op ons gehele assortiment meubel- en tuinmeubelen

Je ontvangt een cadeau cheque van 10% over het aankoopbedrag.* Deze cheque kun je besteden bij  je volgende aankoop!

*Deze actie geldt voor alle aankopen vanaf 750,-/ niet geldig op de sale items / niet geldig in combinatie met andere acties/  de cheque kent geen einddatum/ kan ook in delen besteed worden aan de gehele tuin-meubelcollectie van Vivaldi XL.

+Gratis fles Crémant de Bourgogne.

Deze charmante mousserende wijn is een unieke Crémant de Bourgogne dankzij de delicate roze tint die afkomstig is van een blend van Pinot Noir, Chardonnay en Gamay druiven. Ideaal om te drinken als aperitief of in een ontspannen setting met vrienden. Deze heerlijke bubbel biedt aantrekkelijke aroma’s van rode bessen, frambozen en aromatische witte bloemen. De eerste slok onthult een zachte mousse, knapperige frisheid en verleidelijke rijpe rode fruitsmaken, waardoor het een uitstekende partner is voor kazen, vleeswaren of lichte salades.

Om de mooie lichtroze tint te creëren, worden de druiven zorgvuldig gedurende een korte periode gemacereerd om een kleine hoeveelheid kleur van de schillen te verkrijgen. Het fruit wordt dan geperst, waarbij elke soort apart wordt behandeld tot de laatste mengfase. De druivenmost wordt vervolgens vergist volgens de traditionele methode, wat precies hetzelfde proces is als het bekendere neefje van Crémant de Bourgogne, de Champagne. De mousserende wijn wordt vervolgens 12 maanden gerijpt om de frisheid te behouden en extra complexiteit en structuur toe te voegen.