Stuur een Whatsapp!

Vivaldi XL Zevenaar

Vivaldi XL Feestmaand actie!

Van vrijdag 16 december 2022 t/m zondag 8 januari 2023 kunt u bij Vivaldi XL profiteren van een feestelijke feestmaand actie!

  • 10 % bestedingskorting op ons gehele assortiment meubel- en tuinmeubelen

U ontvangt een cadeau cheque van 10% van het aankoopbedrag* welke u kunt besteden voor uw volgende aankoop!

*Deze actie geldt voor alle aankopen vanaf 500,-/ niet geldig op de sale items / niet geldig in combinatie met andere acties/  de cheque kent geen einddatum/ kan ook in delen besteed worden aan de gehele tuin-meubelcollectie van Vivaldi XL.

  • Gratis fles Cantine Due Palme Spumante Amaluna Extra Dry!

Vivaldi XL dankt haar naam aan de Italiaanse componist Antonio Vivaldi die met zijn vier jaargetijden ‘le Quatro stationi’ wereld beroemd werd. Vandaar deze spumante van Italiaanse bodem als toepasselijk geschenk. De succesvolle en innovatieve Apulië-producent Cantine Due Palme maakt een heerlijke frisse mousserende wijn van de negroamarodruif. Deze ‘trots’ van Apulië geeft met een normale vinificatie volle, krachtige rode wijnen maar door een vroege oogst, een directe persing en een gisting zonder schil maakt Due Palme er een witte ‘spumante’ van. Van blauwe druiven witte wijn maken is mogelijk omdat niet het vruchtvlees maar de schil de kleurstoffen voor rode wijnen bevat. De term extra dry is wellicht misleidend en suggereert dat smaak extra droog is. Dat is echter niet waar. De droogste spumante variant heet ‘brut’, gevolgd door ‘extra dry’ en ‘dry’, waarbij de laatste vreemd genoeg de minst droge is. Oftewel een hele toegankelijke spumante om het nieuwe jaar in te luiden.