Vivaldi XL Zevenaar

Vivaldi tuinmeubelen

Vivaldi tuinmeubelen staan bekend om de kwaliteit, comfort en passie die ze uitstralen. Wij hebben bij Vivaldi XL in Zevenaar de grootste collectie Beach 7 tuinmeubelen van Nederland. Het is voor u prettig om te weten dat wij nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van dit jonge, trendy tuinmeubellabel. Ook de tuinmeubelcollecties van Suns, Hartman, Studio 20, Kettler en nog veel meer bekende merken zijn ruim vertegenwoordigd. Daarnaast vindt u de toplabels Borek en Applebee op zeer eigen wijze gepresenteerd in onze showroom. De meubelen voor in de tuin zijn bij ons allemaal ‘value for money’. Bezoek onze showroom van 4000 m2 om deze meest doordachte en uitgebreide collectie tuinmeubelen te bewonderen. Deze meubelen voor in de tuin zijn vrijwel altijd direct uit voorraad leverbaar. Vivaldi tuinmeubelen koopt u dus bij meubelspecialist Vivaldi XL.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grote collectie teakhouten loungesets
vivaldi tuinmeubelen

Vivaldi tuinmeubelen kopen

Vivaldi XL heeft een uitgebreide collectie tuinmeubelen in haar assortiment. Geniet ook van het buitenleven en bezoek onze showroom in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, voor deze doordachte en uitgebreide collectie tuinmeubelen. Kom eens langs in onze winkel om inspiratie op te doen. We zijn een tuinmeubelwinkel waar passie, deskundigheid en het oog voor detail & stijl vanaf spat. Onze adviseurs hebben serieuze vakkennis, denken oprecht met u mee en helpen u een weloverwogen keuze maken in het grote aanbod meubelen voor in uw tuin. Kortom; u kunt bij Vivaldi XL terecht voor het beste assortiment tuinmeubels voor de beste prijs, het beste verkoopteam en het beste serviceteam. Maar bovenal een winkel waaraan u met plezier een bezoek gaat brengen: beleving staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Ik koop mijn Vivaldi tuinmeubelen bij de specialist

De mooiste tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL. Al meer dan 25 jaar zijn wij zéér toonaangevend en hebben we een doordachte en uitgebreide collectie tuinmeubelen. In onze prachtige showroom vindt u een assortiment tuinmeubelen van de hoogste kwaliteit en grootste diversiteit. Vivaldi XL biedt meer dan 5000 betaalbare tuinsets, waarmee 1001 combinaties te maken zijn. Van ultra modern tot klassiek, van ton sur ton tot zeer kleurrijk. We zien u graag in onze showroom.

Bekijk hier onze tuinmeubelen