Vivaldi XL Zevenaar

Verzenden en afhalen

Bezorging in Nederland

De bezorging van uw bestelling in Nederland is vanaf 50,- euro gratis. (uitgezonderd : Waddeneilanden, Zuid Beveland en Zeeuws Vlaanderen). Een beperkte  toeslag voor deze gebieden kunnen wij afhankelijk van uw aanschaf berekenen. Afleverkosten bij een bestelling onder €50,- vindt u in het bestelmenu. (Deze bedragen afhankelijk van de aanschafprijs en formaat van het product €7,50 tot €50,-( uitsluitend voor parasol voeten).Voor de express service(levering binnen 3 werkdagen op een adres binnen Nederland) via onze logistieke partner in plaats van onze eigen bezorgdienst dient de betaling vooraf te hebben plaatsgevonden.

Bezorging in België, Duitsland en overige Europese landen

Voor het leveren van een bestelling in België, Duitsland  en overige Europese landen zal er afhankelijk van de woonplaats en het volume van uw bestelling, een transporttoeslag gelden. Deze vindt u tijdens het afrekenen in het besteloverzicht of er wordt contact met u opgenomen om deze kosten met u te bespreken.

Bezorging in het buitenland

Wilt u een bestelling geleverd hebben buiten Europa, dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice op info@vivaldixl.nl of via telefoonnummer 0316 – 340240.

Levering van uw bestelling

Alle bestelde goederen worden afgeleverd op de begane grond. Goederen worden door onze logistieke medewerkers in principe geplaatst in de woning of op het terras, echter mocht blijken dat deze goederen niet kunnen worden geplaatst door belemmerende omstandigheden (smalle deuren/paden of andere obstakels) leveren wij af tot aan de voordeur of bij hoogbouw tot aan de entree op de begane grond.

  • Voor Sale artikelen geldt dat bezorgen met daarbij behorende kosten in overleg zijn.
  • Het niet kunnen plaatsen van goederen op de gewenste locatie geeft geen recht tot annulering van de bestelde goederen.
  • Goederen worden ongemonteerd geleverd tenzij anders aangegeven op orderbon dan wel tijdens verkoop.
  • Op al onze leveringen zijn tevens de algemene levering- en garantievoorwaarden van het CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) van toepassing: Klik hier voor de algemene levering- en garantievoorwaarden van het CBW.

Afhalen van uw bestelling in Zevenaar

Wilt u uw bestelling komen afhalen bij onze vestiging in Zevenaar? Geef dit dan aan tijdens het afronden van uw bestelling. Wij nemen contact met u op zodra uw bestelling klaar staat bij onze vestiging in Zevenaar:

Vivaldi XL
Edisonstraat 38
6902 PK Zevenaar