Vivaldi XL Zevenaar

Tuinsets

Tuinsets in alle denkbare vormen en materialen koopt u bij Vivaldi XL in Zevenaar. We hebben een keur aan tuinsets, die vrijwel allemaal direct uit voorraad leverbaar zijn. In onze adembenemende showroom van 4000 m2 vindt u topkwaliteit tuin sets tegen de laagste prijs. Een prominente plaats is ingeruimd voor het merk Beach 7 met de mooiste wicker sets of aluminium. Toonaangevend zijn de teak houtenlounge en tuinsets van het merk Apple Bee of de schitterende loungesets van outdoortextiel van Suns. Ook bieden wij een ruime keuze in designsets van Borek. Kortom; voldoende reden om onze showroom te bezoeken voor mooie tuinsets.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Heeft een uitgebreid aanbod tuinsets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Uit voorraad leverbaar!
  • Ruim aanbod tuin sets
  • Deskundig advies
tuinsets

Tuinsets koopt u bij Vivaldi XL

Vivaldi XL in Zevenaar is ruim 25 jaar toonaangevend op het gebied van sets voor in de tuin. Wij bieden meer dan 500 betaalbare tuinsets waarmee 1001 combinaties te maken zijn. Van ulta modern tot klassiek, van ton sur tot zeer kleurrijk, van extreem groot tot compact. In onze showroom vindt u de grootste keus in elke stijl of voor iedere smaak. En uiteraard ook voor iedere prijsklasse. De collectie tuinsets wordt aangevuld met seizoengebonden accessoires voor in de tuin. Komt u dus eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is om te genieten in uw tuin!

Ik koop mijn tuin sets bij de specialist

Koop nu uw tuinsets bij Vivaldi XL en u kunt heerlijk ontspannen in uw eigen tuin. Al onze meubelen voor in de tuin zijn vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Wij leveren topkwaliteit tegen de laagste prijs. We zien u graag in onze showroom. Uiteraard kunt u ook online alle informatie raadplegen over de tuin sets. Heeft u toch nog vragen? In dat geval kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier alle tuinsets