Vivaldi XL Zevenaar

Tuinmeubelen

Tuinmeubelen koopt u natuurlijk bij Vivaldi XL in Zevenaar. Wij hebben de meest doordachte en uitgebreide collectie meubelen voor in uw tuin. In onze adembenemende showroom van 4000 m2 vindt u een assortiment tuinmeubelen welke passie, kwaliteit en comfort uitstraalt. De meubelen voor in uw tuin zijn allemaal ‘value for money’. Wij hebben de grootste collectie Beach 7 tuinmeubelen van Nederland! Nieuwkomer voor 2020 is het merk YOI tuinmeubelen. Ons volledige assortiment tuinmeubelen is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Bij ons vindt u het beste aanbod tuinmeubelen.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Heeft een uitgebreid aanbod tuinmeubelen. Lees hier uw voordelen:

  • 2 jaar CBW garantie
  • Uit voorraad leverbaar!
  • Grootste Beach 7 tuinmeubel collectie van Nederland
  • Deskundig advies

Tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL

Vivaldi XL in Zevenaar is al meer dan 25 jaar zéér toonaangevend op het gebied van tuin meubelen. Zo hebben wij tuinbanken, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, parasols en buitenhaarden in ons zeer uitgebreide assortiment. Naast de prachtige collectie van Beach 7, kunt u bij ons ook terecht voor de tuinmeubelmerken Suns, Studio 20, Hartman, Kettler en andere bekende tuinmeubelmerken. Daarnaast vindt u bij ons de toplabels  in tuinmeubelen zoals Borek en Apple Bee. Nieuwkomer voor 2020 is het merk Yoi tuinmeubelen. dit nieuwe labbel is powered by BorekDeze collecties worden aangevuld met seizoengebonden accessoires voor in de tuin. Komt u dus eens langs in onze showroom om tuinmeubel inspiratie op te doen. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is op het gebied van tuinmeubelen!

Ik koop mijn tuin meubelen bij de specialist

Koop nu uw tuinmeubelen bij Vivaldi XL en u kunt heerlijk ontspannen in uw eigen tuin. Al onze meubelen voor in de tuin zijn vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Wij leveren topkwaliteit tegen de laagste prijs. Vivaldi XL biedt meer dan 5000 betaalbare tuinsets, waarmee 1001 combinaties te maken zijn. Van ultra modern tot klassiek, van ton sur tot zeer kleurrijk. We zien u graag in onze showroom. Heeft u nog vragen? In dat geval kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier alle tuinmeubelen