Vivaldi XL Zevenaar

Tuinmeubelen Utrecht

Tuinmeubelen Utrecht kopen? Breng dan een bezoek aan Vivaldi XL in Zevenaar nabij Arnhem. Wij hebben namelijk een onderscheidende tuinmeubelcollectie die absoluut uniek is voor Nederland. Diversiteit, originaliteit en kwaliteit en dat alles voor de beste prijs, zijn kernwoorden die staan voor deze collectie. In onze adembenemende showroom van 4000 m² vind je een assortiment tuinmeubelen welke passie en comfort uitstralen. De meubelen voor in jouw tuin zijn allemaal ‘value for money’. Je kunt bij ons terecht voor de grootste collectie Beach7 tuinmeubelen van het land. Prettig voor jou om te weten is dat wij nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van dit trendy tuinmeubellabel. Ook voor tuinmeubelen van merken als Suns, Studio 20, Hartman en Borek ben je bij aan het juiste adres. Tuinmeubelen Utrecht koop je dus bij Vivaldi XL.

Jouw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kun je terecht voor de mooiste tuinmeubelen. Lees hier de voordelen:

  • Grootste en meest onderscheidende tuinmeubelcollectie
  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Adembenemende showroom
trendy tuinmeubelen utrecht

Tuinmeubelen Utrecht kopen bij Vivaldi XL

Wij hebben de meest doordachte en uitgebreide collectie meubelen voor in jouw tuin in ons assortiment. Geniet ook van het buitenleven en bezoek onze winkel in Zevenaar, op rijafstand van Utrecht, voor deze doordachte en uitgebreide collectie tuinmeubelen. Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen. We zijn een tuinmeubelwinkel waar passie en het oog voor detail & stijl vanaf spat. De grootste en vooral meest onderscheidende tuinmeubelcollectie van Nederland vind je bij Vivaldi XL. En alles voor de beste prijs. Bij onze adviseurs staan oprechte deskundigheid, directe service en persoonlijke beleving hoog in het vaandel. Zij denken oprecht met je mee en helpen je een weloverwogen keuze maken in het grote aanbod meubelen voor in jouw tuin. Breng daarom snel een bezoek aan onze showroom om ons ruime aanbod aan woon- en tuinmeubelbeleving te bekijken. Ons volledige assortiment tuinmeubelen is vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

Ik koop mijn tuinmeubelen Utrecht bij de specialist

In onze winkel vind je ruim 4000 vierkante meter aan woon- en tuinmeubelbeleving. Hier kun je eindeloos inspiratie opdoen. Het heeft alle ingrediënten voor een unieke, sfeervolle tuininrichting. Door de onderscheidende tuinmeubelcollectie, scherpe prijzen, deskundige verkopers bieden wij je een passie voor het goede tuinleven. Onze medewerkers, met jarenlange ervaring, geven je graag een advies op maat op het gebied van tuinmeubelen.

Bekijk hier onze tuinmeubelen