Vivaldi XL Zevenaar

Tuinmeubelen Gelderland

Tuinmeubelen Gelderland kopen? Dat doet u vanzelfsprekend bij Vivaldi XL in Zevenaar, nabij provinciehoofdstad Arnhem. Wij hebben namelijk de meest doordachte en uitgebreide collectie meubelen voor in uw tuin. In onze adembenemende showroom van 4000 m2 vindt u een assortiment tuinmeubelen welke passie, kwaliteit en comfort uitstralen. De meubelen voor in uw tuin zijn allemaal ‘value for money’. U kunt bij ons terecht voor de grootste collectie Beach 7 tuinmeubelen van Nederland. Prettig voor u om te weten is dat wij nauwkeurig betrokken zijn bij de ontwikkeling van dit trendy tuinmeubellabel. Brengt u daarom snel een bezoek aan onze showroom om ons ruime aanbod aan woon- en tuinmeubelbeleving te bekijken. Ons volledige assortiment tuinmeubelen Gelderland is vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grote collectie teakhouten loungesets
Beach 7 Bonaire teakhouten loungeset tuinmeubelen gelderland

Tuinmeubelen Gelderland koopt u bij Vivaldi XL

Vivaldi XL heeft een ruime collectie tuinmeubelen in haar assortiment. Naast de Beach7 collectie kunt u bij ons ook terecht voor merken als Suns, Studio 20, Hartman en Nardi. Daarnaast vindt u de toplabels Borek, Apple Bee, B&B outdoor en Traditional Teak. Geniet ook van het buitenleven en bezoek de showroom van Vivaldi XL in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, voor deze doordachte en uitgebreide collectie tuinmeubelen. Kom eens langs in onze winkel om inspiratie op te doen. De mooiste meubelen voor in uw tuin van de allerhoogste kwaliteit en tegen de beste prijzen koopt u dus bij de specialist. Heeft u nog vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Onze medewerkers geven u graag een passend advies, zodat u straks kunt genieten in uw tuin.

Ik koop mijn tuinmeubel bij de specialist

De mooiste tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL. We zijn al 25 jaar zéér toonaangevend en hebben de meest doordachte en uitgebreide collectie tuinmeubelen van Gelderland. In onze overzichtelijke showroom in Zevenaar vindt u een assortiment tuinmeubelen van de hoogste kwaliteit en grootste diversiteit. Vivaldi XL biedt meer dan 5000 betaalbare tuinsets, waarmee 1001 combinaties te maken zijn. Van ultra modern tot klassiek, van ton sur tot zeer kleurrijk. We zien u graag in onze showroom.

Bekijk hier onze teakhouten loungesets