Vivaldi XL Zevenaar

Tuinmeubelen Duiven

Tuinmeubelen Duiven kopen? Dat doet u natuurlijk bij Vivaldi XL in Zevenaar. Wij hebben namelijk een tuinmeubelcollectie die absoluut uniek en onderscheidend in Nederland genoemd mag worden. Diversiteit, originaliteit en kwaliteit zijn kernwoorden die staan voor deze collectie. In onze adembenemende showroom van 4000 m2 vindt u een assortiment tuinmeubelen welke passie, kwaliteit en comfort uitstralen. De meubelen voor in uw tuin zijn allemaal ‘value for money’. U kunt bij ons terecht voor de grootste collectie Beach 7 tuinmeubelen van Nederland. Prettig voor u om te weten is dat wij nauwkeurig betrokken zijn bij de ontwikkeling van dit trendy tuinmeubellabel. Ook voor tuinmeubelen als Suns, Studio 20, Hartman, Borek en andere bekende merken kunt u bij ons terecht. Tuinmeubelen Duiven vindt u dus bij Vivaldi XL.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Ruim aanbod tuinmeubelen
  • 4000 m2 woon- en tuinmeubelbeleving
Tuinmeubelen Duiven - Beach 7 Loungeset Bridge Aluminium Wit

Tuinmeubelen Duiven kopen bij Vivaldi XL

Vivaldi XL heeft de meest doordachte en uitgebreide collectie meubelen voor in uw tuin in haar assortiment. Geniet ook van het buitenleven en bezoek onze showroom in Zevenaar, nabij Duiven, voor deze doordachte en uitgebreide collectie tuinmeubelen. Kom eens langs in onze winkel om inspiratie op te doen. We zijn een tuinmeubelwinkel waar passie en het oog voor detail & stijl vanaf spat. Bij onze adviseurs staan oprechte deskundigheid, directe service en persoonlijke beleving hoog in het vaandel. Zij denken oprecht met u mee en helpen u een weloverwogen keuze maken in het grote aanbod meubelen voor in uw tuin. Brengt u daarom snel een bezoek aan onze showroom om ons ruime aanbod aan woon- en tuinmeubelbeleving te bekijken. Ons volledige assortiment tuinmeubelen is vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

Ik koop mijn tuinmeubelen Duiven bij de specialist

De mooiste meubelen voor in uw tuin in Duiven koopt u bij Vivaldi XL. Al meer dan 25 jaar zijn wij zéér toonaangevend en hebben we een doordachte en uitgebreide collectie tuinmeubelen. In onze prachtige showroom vindt u een assortiment tuinmeubelen van de hoogste kwaliteit en grootste diversiteit. Vivaldi XL biedt meer dan 5000 betaalbare tuinsets, waarmee 1001 combinaties te maken zijn. Van ultra modern tot klassiek, van ton sur tot zeer kleurrijk.

Bekijk hier onze tuinmeubelen