Vivaldi XL Zevenaar

Teakhouten tuintafels

Teakhouten tuintafels vindt u bij Vivaldi XL. Wij hebben een groot aanbod tafels voor in uw tuin in alle denkbare vormen, maten, kleuren en stijlen. Onze tuintafels zijn leverbaar tot maar liefst 3 meter. De tafels van teakhout hebben een warme, natuurlijke uitstraling en zijn tevens duurzaam. Het assortiment houten tuinmeubelen bestaat bij ons voor 99% uit teak. Dit is een hardhoutsoort dat langzaam groeit en daardoor een mooie houtstructuur heeft. Tevens is teak vettig en daardoor geschikt in het vochtige Nederlandse klimaat. Het is in principe een onderhoudsvrije houtsoort. Zo is het materiaal sterk, tijdloos, voelt het natuurlijk aan, vergrijst het na enige tijd en droogt het snel in de zon. Bezoekt u onze showroom in Zevenaar om de teakhouten tuintafels te bewonderen.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grote collectie zweefparasols
2017_MAX&LUUK_teak_Jazz_table_Lindy_stool_-_fibre_Jennifer_chair_preview_maxWidth_1600_maxHeight_1600[1] teakhouten tuintafels

Teakhouten tuintafels koopt u bij Vivaldi XL

Voor elke tuinstoel is een passende tuintafel van teakhout te vinden. Deze staan stijlvol en robuust in uw tuin of op uw terras. Vivaldi XL heeft de collectie met teakhouten meubels samengesteld op wensen van diversiteit en zitcomfort. Op deze manier zijn wij in staat uw terras comfortabel en geheel in eigen stijl in te richten. Wij zijn hét adres voor uw tuintafel, tuinstoel, tuinbank, loungeset en andere tuinmeubelen gemaakt van teak. Tuinaccessoires van teakhout maken het helemaal compleet. In onze prachtige showroom in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, staan diverse opstellingen van teakhouten tuinmeubelen, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de tafels en stoelen uiteindelijk in uw tuin of op uw terras staan. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om een passend advies te geven.

Ik koop mijn teakhouten tuintafels bij de specialist

De prachtigste tuinmeubelen en loungesets van teakhout vindt u bij Vivaldi XL. Onze showroom, met 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving, bevindt zich langs de A12 bij Zevenaar. Zoals elk jaargetijde anders is, zo zijn wij ook telkens weer anders. Kortom, ieder seizoen is een bezoek aan onze showroom een inspiratiebron van ideeën. Onze ervaren medewerkers geven u graag een passend advies. Uiteraard bieden wij onze tuin tafels aan tegen de beste prijs. En vrijwel iedere tuintafel is bij ons direct uit voorraad leverbaar.

Bekijk hier onze teakhouten tuintafels