Vivaldi XL Zevenaar

Teakhouten tuinmeubelen

Teakhouten tuinmeubelen kopen? Deze vindt u in de uitgebreide showroom van Vivaldi XL in Zevenaar. We hebben onder meer een ruim aanbod teakhouten tuinmeubels van Traditional Teak, Apple Bee en Beach7. Met deze merken kunt u altijd wel iets vinden als u van mooie hoogwaardige tuinmeubelen van teak houdt. Deze meubelen hebben een warme, natuurlijke uitstraling en zijn tevens duurzaam. Het assortiment houten tuinmeubelen bestaat bij ons voor 99% uit teak. Dit is een hardhoutsoort dat langzaam groeit en daardoor een mooie houtstructuur heeft. Tevens is teak vettig en daardoor geschikt in het vochtige Nederlandse klimaat. Het is in principe een onderhoudsvrije houtsoort. Zo is het materiaal sterk, tijdloos, voelt het natuurlijk aan, vergrijst het na enige tijd en droogt het snel in de zon. Bezoekt u onze showroom om de teakhouten tuinmeubelen te bekijken.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grote collectie teakhouten tuinmeubelen
 Teakhouten tuinbank Brittannia 150cm teakhouten tuinmeubelen

Teakhouten tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL

Teakhouten tuinmeubelen staan stijlvol en robuust in uw tuin of op uw terras. Vivaldi XL heeft de collectie met teakhouten meubels samengesteld op wensen van diversiteit en zitcomfort. Op deze manier zijn wij in staat uw terras comfortabel en geheel in eigen stijl in te richten. Wij zijn hét adres voor uw tuintafel, tuinstoel, tuinbank, loungeset en andere tuinmeubelen gemaakt van teak. Tuinaccessoires van teakhout maken het helemaal compleet. U kunt bij ons het geschikte model en afmeting tuintafel kiezen, gecombineerd met de tuinstoel. In onze prachtige showroom in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, staan diverse opstellingen van teakhouten tuinmeubelen, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de tuinmeubelen uiteindelijk in uw tuin of op uw terras staan. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om een passend advies te geven.

Ik koop mijn teakhouten tuinmeubel bij de specialist

De prachtigste tuinmeubelen en loungesets van teakhout vindt u bij Vivaldi XL. Onze showroom, met 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving, bevindt zich langs de A12 bij Zevenaar. Zoals elk jaargetijde anders is, zo zijn wij ook telkens weer anders. Kortom, ieder seizoen is een bezoek aan onze showroom een inspiratiebron van ideeën. Onze ervaren medewerkers geven u graag een passend advies.

Bekijk hier onze teakhouten tuinmeubelen