Vivaldi XL Zevenaar

Teakhouten loungeset

Teakhouten loungeset kopen? Deze vindt u in de uitgebreide showroom van Vivaldi XL in Zevenaar. Wij hebben namelijk de grootste keus van Nederland in tuinmeubelen in alle denkbare combinaties, stijlen en materialen zoals teakhout. Deze loungesets van teakhout hebben een warme, natuurlijke uitstraling en zijn tevens duurzaam. Prominente plaats is er voor de wicker loungesets van Beach 7. Deze lounge sets zijn in vele kleuren verkrijgbaar in alle denkbare afmetingen. Ons volledige aanbod loungesets is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. In elke prijsklasse biedt Vivaldi XL u het beste aanbod. De mooiste meubelen voor in uw tuin van de hoogste kwaliteit koopt u dus bij de specialist. Bezoekt u daarom snel onze uitgebreide showroom voor de teakhouten loungesets van merken als Apple Bee, Beach 7 en Traditional Peak.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grote collectie teakhouten loungesets
Beach 7 Bonaire teakhouten loungeset

Teakhouten loungeset koopt u bij Vivaldi XL

We hebben bij Vivaldi XL onder meer een ruim aanbod teakhouten loungesets van Traditional Teak, Apple Bee en Beach 7. Met deze merken kunt u altijd wel iets vinden als u van mooie hoogwaardige tuinmeubelen van teak houdt. Deze meubelen hebben een warme, natuurlijke uitstraling en zijn tevens duurzaam. Het assortiment houten tuinmeubelen bestaat bij ons voor 99% uit teak. Dit is een hardhoutsoort dat langzaam groeit en daardoor een mooie houtstructuur heeft. Tevens is teak vettig en daardoor geschikt in het vochtige Nederlandse klimaat. Het is in principe een onderhoudsvrije houtsoort. Zo is het materiaal sterk, tijdloos, voelt het natuurlijk aan, vergrijst het na enige tijd en droogt het snel in de zon. Bezoekt u onze showroom om de teakhouten tuinmeubelen te bekijken. Wij hebben de collectie met teakhouten lounge sets samengesteld op wensen van diversiteit en zitcomfort.

Ik koop mijn teakhouten loungeset bij de specialist

Wij zijn hét adres voor uw loungeset gemaakt van teak. Tuinaccessoires van teakhout maken het helemaal compleet. In onze prachtige showroom van 4000 m2 in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, staan diverse opstellingen van teakhouten loungesets, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de tuinmeubelen uiteindelijk in uw tuin of op uw terras staan. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om een passend advies te geven.

Bekijk hier onze teakhouten loungesets