Vivaldi XL Zevenaar

Teak tuinmeubelen

Teak tuinmeubelen zijn volop verkrijgbaar bij Vivaldi XL in Zevenaar. We hebben onder meer een ruim assortiment teakhouten tuinmeubelen van het merk Traditional Teak, waar voor u vast wel iets te vinden is als u van een mooie en kwalitatief hoogwaardige teak tuinmeubelen houdt. Teak meubelen hebben een warme, natuurlijke uitstraling en zijn tevens duurzaam. Het assortiment houten tuinmeubelen bestaat bij ons voor 99% uit teak. Teak is een hardhoutsoort dat langzaam groeit en daardoor een mooie houtstructuur heeft. Tevens is teak vettig en daardoor erg geschikt in het vochtige Nederlandse klimaat. Daarnaast biedt teak nog meer voordelen. Het is in principe een onderhoudsvrije houtsoort. Zo is het materiaal sterk, tijdloos, voelt het natuurlijk aan, vergrijst het na enige tijd en droogt het snel in de zon. Bezoekt u onze showroom om de Teak tuinmeubelen zelf te ervaren.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk en vooral deskundig advies
  • Iedere zondag geopend
  • Adembenemende showroom
  • Grote Dutchbone collectie
Suns Loungeset Memphis 4-delig Alu-Teak tuinmeubelen

Teak tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL

Teak tuinmeubelen staan stijlvol en robuust in uw tuin of op uw terras. Vivaldi XL heeft de ruime collectie samengesteld op wensen van diversiteit en zitcomfort. Op deze manier zijn wij in staat uw terras comfortabel en geheel in eigen stijl in te richten. Wij zijn hét adres voor uw teak tuintafel, tuinstoel, tuinbank, ligbed en andere tuinmeubelen gemaakt van teak. Tuinaccessoires van teakhout maken het helemaal compleet. U kunt bij ons het geschikte model en afmeting tuintafel kiezen, gecombineerd met de tuinstoel. In onze prachtige showroom in Zevenaar staan diverse opstellingen van teakhouten tuinmeubelen, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de tuinmeubelen uiteindelijk in uw tuin of op uw terras staan. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om een passend advies te geven.

Ik koop mijn Teak tuinmeubel bij de specialist

De prachtigste tuinmeubelen en loungesets van teak vindt u bij Vivaldi XL. Onze showroom, met 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving, bevindt zich langs de A12 bij Zevenaar. Zoals elk jaargetijde anders is, zo zijn wij ook telkens weer anders. Kortom, ieder seizoen is een bezoek aan onze showroom een inspiratiebron van ideeën.

Bekijk hier alle Teak tuinmeubelen