Vivaldi XL Zevenaar

Suns Tuinmeubelen

Suns tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL in Zevenaar. De tuinmeubelen van het merk zijn prachtig, en ook nog eens scherp geprijsd. Vlechtwerk hoekbanken zijn de specialiteit van Suns, maar ook moderne design meubelen van aluminium of een combinatie van aluminium met teak ziet u veel terug. Daarnaast is er een grote keus in diningstoelen. Met de strakke vormgeving en moderne kleuren zijn de tuinsets van het merk geheel volgens de laatste trends. Suns heeft zowel mooie comfortabele loungesets als strakke zogenaamde diningsets. Deze zijn geheel in de laatste modekleuren en zeer goed afgewerkt. De tuinmeubelen van Suns staan prachtig in uw tuin, op het balkon of terras. Alle modellen van Suns zijn in de uitgebreide showroom van Vivaldi XL te verkrijgen. Het assortiment is bij ons vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Bezoekt u onze showroom om de Suns tuinmeubelen zelf te ervaren.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Adembenemende showroom
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
Suns Lounge Platformset Savona

Suns tuinmeubelen en loungesets koopt u bij Vivaldi XL

Suns maakt meubelen voor buiten: positief, authentiek en eigenzinnig. Deze zijn comfortabel en in stijl. De collectie van Suns bestaat uit vier verrassende collecties: Suns Red, Suns Green, Suns Orange en Suns Blue. De kleurkeuze van het merk is zeer trendy. Maar ook de materiaalkeuze geeft een strakke uitstraling. Met het gebruik van aluminium frames in combinatie met wicker of teakhout heeft u een luxe loungeset. De bijbehorende kussens zijn waterafstotend. Dit is natuurlijk ideaal voor een outdoor tuinset. Daarbij zijn ze zeer gemakkelijk in het onderhoud en lopen ze bij een onverwachte regenbui geen schade op. Wilt u meer weten over het merk, de producten en de mogelijkheden? Brengt u dan eens een bezoek aan Vivaldi XL. Onze medewerkers geven u graag een passend advies.

Ik koop tuinmeubelen van Suns bij de specialist

Koop nu uw tuinmeubel van Suns bij Vivaldi XL en u kunt heerlijk ontspannen in uw eigen tuin. U brengt het huiselijke naar buiten en zorgt ervoor dat u met uw gezin of vrienden kunt genieten in de tuin. Komt u snel langs in onze showroom van 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving in Zevenaar. Onze medewerkers kunnen u altijd adviseren over de producten van Suns.

Bekijk hier alle Suns tuinmeubelen