Vivaldi XL Zevenaar

Retro tuinmeubelen

Retro tuinmeubelen kopen? De mooiste meubelen voor in uw tuin vindt u bij Vivaldi XL. Deze stoelen hebben een retrolook en zijn tijdloos en sfeervol. Ze zijn er voor liefhebbers van een rustige, natuurlijke sfeer met retro allure. In onze showroom van 4000 m2 in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, vindt u een breed aanbod aan de prachtigste tuinmeubelen welke passie, kwaliteit en comfort uitstralen. Onze luxe meubelen en sets zijn stuk voor stuk ‘value for money’. Wij hebben de grootste collectie Beach7 tuinmeubelen van Nederland. Prettige bijkomstigheid is dat wij nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van dit trendy tuinmeubellabel. Ons volledige assortiment tuinmeubelen is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Bij ons vindt u dus het beste aanbod retro tuinmeubelen.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grote collectie retro tuinmeubelen
retro tuinmeubelen

Retro tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL

De mooiste en beste retro tuinmeubels koopt u dus bij de tuinmeubelspecialist. Retro betekent eigenlijk niets anders dan een nieuw product in een oud jasje steken. Hoe zich dit dan vertaalt naar onze tuinmeubelen? Tal van leuke tuinstoeltjes uit de nieuwe collectie zijn in een oud jasje gestoken. Deze hebben echte retro kleuren als rood, oranje, pistache groen, zachtblauw en wit. Het is leuk al deze verschillende meubelen met elkaar te combineren of van dezelfde serie verschillende kleuren bij elkaar te plaatsen. Dit geeft uw tuin een speelse en eigentijdse uitstraling. Al meer dan 25 jaar zijn wij zeer toonaangevend op het gebied van retro tuinmeubelen. Zo hebben wij de mooiste en beste tuinbanken, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels en parasols met een retrolook in ons uitgebreide assortiment. Wij bieden meer dan 5000 betaalbare tuinsets, waarmee 1001 combinaties te maken zijn.

Ik koop mijn retro tuinmeubel bij de specialist

Koop een retro tuinmeubel bij Vivaldi XL en u kunt heerlijk ontspannen in uw eigen tuin. Komt u snel langs in onze showroom van 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving in Zevenaar. Onze ervaren en gespecialiseerde medewerkers staan altijd voor u klaar met een passend advies. Ieder seizoen is een bezoek aan onze winkel een inspiratiebron van ideeën.

Bekijk hier onze retro tuinmeubelen