Vivaldi XL Zevenaar

Parasols

Parasols kopen? Dat doet u bij Vivaldi XL in Zevenaar. Bij ons kunt u namelijk terecht voor een zeer uitgebreide collectie zonweringen van Beach 7 en Borek. Deze zonweringen beschermen u goed tegen de zon. In ons assortiment hebben wij onder meer de populaire freepole-parasol met double of zelfs triple multi rotatie systeem. Daarnaast hebben we vele modellen traditionele stok zonweringen in aluminium. Uiteraard zijn deze in vele kleuren verkrijgbaar, perfect passend bij de kussens van de meubelen. Ons volledige aanbod zonweringen is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. In elke prijsklasse biedt Vivaldi XL u het beste aanbod parasols.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Heeft een uitgebreid aanbod aan parasols. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Uit voorraad leverbaar!
  • Adembenemende showroom
  • Ruim aanbod zonweringen
Parasols

Parasols koopt u bij Vivaldi XL

Vivaldi XL in Zevenaar is al meer dan 25 jaar een begrip op het gebied van tuinmeubelen en accessoires zoals parasols. In ons assortiment vindt u een parasol in zowel ronde, vierkante of rechthoekige vorm. Voor de bescherming adviseren wij een passende beschermhoes. Voor iedere parasol is er een geschikt bijpassend parasolvoet beschikbaar. Komt u eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. Onze ervaren medewerkers nemen alle tijd voor u en geven een advies op maat. Maar ook op meubelgebied heeft Vivaldi XL een uiterst verrassende en complete collectie, aangevuld met seizoensgebonden accessoires voor in en om het huis.

Ik koop mijn parasols bij de specialist

Naast het feit dat een parasol bescherming biedt tegen de zon, kleedt ze uw tuin ook fraai aan. Wij hebben verschillende uitvoeringen en soorten zonweringen en accessoires. Maak bij ons online de keuze uit de verschillende mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook langskomen in onze showroom van 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving. Onze medewerkers kunnen u altijd adviseren over de zonweringen. Neemt u voor vragen contact op.

Bekijk hier alle parasols