Vivaldi XL Zevenaar

Wij zijn op vele manieren toch Bereikbaar!

   *Belangrijke update:

Beste klant,

In verband met de aanscherping van de Corona maatregelen door ons ‘demissionaire kabinet’,

is onze showroom vooralsnog voor reguliere consumenten bezoeken gesloten.

        (Voorlopige indicatie t/m 14 januari).

 

    Ondertussen blijven wij ook op vele andere manieren voor u bereikbaar:

 

  • klanten met een zakelijke achtergrond (B2B)in het bezit van een KVK uittreksel  kunnen via onze online afspraakplanner onder vermelding van uw KVK nummer en het daar aan gekoppelde bedrijf een afspraak inplannen. Bij je bezoek dient u dit KVK uittreksel aan ons te overleggen. U kunt zich met maximaal 2 personen aanmelden.

 

  • Onze webshop is 24/7 geopend, je bestellingen worden zo snel mogelijk verwerkt en bevestigd.

 

  • Wij blijven telefonisch  7 dagen per week bereikbaar tijdens onze oorspronkelijke openingstijden.

 

  • Je kunt ons nu ook via What’s app bereiken  . Je kunt berichten sturen en zelfs ‘videobellen’ waarbij een van de medewerkers je  in onze showroom een ‘virtuele tour’ kan geven en je over een specifiek product extra informatie kan geven.

 

  • Op verzoek komt een adviseur van ons bij je thuis om eventueel met behulp van stoffen, stalen en meubelen je keuze te kunnen maken. Wanneer je al onze showroom heeft bezocht maar nog net even twijfelt over de kleur van de bank of welke van de twee eetkamerstoelen het moeten worden? Dan komen wij bij je langs met de juiste stalen pootjes en of stoelen om er toch voor te zorgen dat je toch je gewenste producten geleverd krijgt op het juiste moment.

 

  • Al je  e-mails zullen wij zoals gebruikelijk zo snel mogelijk beantwoorden.

 

  • Onze bezorgdienst draait gewoon door en zal er voor zorgdragen dat al je reeds geplaatste, maar ook alle nieuwe bestellingen (via de website, telefonisch of per e-mail)snel en veilig bij je worden thuisbezorgd.