Vivaldi XL Zevenaar

Natuurstenen tuintafels

Natuurstenen tuintafels zijn onverwoestbaar en zeer weerbestendig. Daarbij kunnen ze het hele jaar door buiten blijven staan. Vanzelfsprekend koopt u deze bij Vivaldi XL in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven. In onze prachtige showroom van 4000 m² kunt u terecht voor de mooiste tafels en stoelen voor in uw tuin of op het terras. Wij presenteren u modellen met onderstellen van natuursteen maar ook voorzien van teakhout, staal of RVS. De bladen zijn in vele kleuren natuursteen verkrijgbaar tot zelfs 300 cm lengte. Ook maatwerk in natuurstenen tuintafels behoort tot de mogelijkheden. Naast een uitgebreide Beach 7 collectie natuurstenen tafels vind u ook een ruime keuze aan natuurstenen tafels van het merk Studio 20. De mooiste natuurstenen tuintafels vindt u dus bij Vivaldi XL.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Adembenemende showroom
  • Grote collectie natuurstenen tuintafels
natuurstenen tuintafels

Natuurstenen tuintafels koopt u bij Vivaldi XL

De mooiste tuintafels vindt u bij Vivaldi XL. Wij hebben een groot aanbod tuintafels in alle denkbare vormen, maten, kleuren en stijlen. Onze tuintafels zijn leverbaar tot maar liefst 4 meter. De tafels voor in de tuin zijn leverbaar in vele materiaalsoorten, zoals natuursteen. Voor elke tuinstoel is een passende tuintafel te vinden. Uiteraard bieden wij onze natuurstenen tuintafels aan tegen de beste prijs. En vrijwel iedere tuintafel is bij ons direct uit voorraad leverbaar. Vivaldi XL in Zevenaar is al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van tuinmeubelen en loungesets. Zoals elk jaargetijde anders is, zo is ook Vivaldi XL telkens weer anders. Kortom, ieder seizoen is een bezoek aan onze showroom een inspiratiebron van ideeën. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u een advies op maat over de mogelijkheden qua tuintafels.

Ik koop mijn natuurstenen tuintafel bij de specialist

Vivaldi XL heeft een zeer complete collectie tuintafels gemaakt van de beste, fijnste en mooiste kwaliteit natuursteen. Komt u dus eens langs in onze showroom van 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving om inspiratie op te doen. Onze ervaren medewerkers geven u graag een passend advies.

Bekijk hier de natuurstenen tuintafels collectie