Vivaldi XL Zevenaar

MySons

MySons meubelen kopen? Dat doe je uiteraard bij Vivaldi XL in Zevenaar. Wij hebben namelijk een uitgebreide collectie van dit jonge en dynamische lifestyle merk met een frisse kijk op living. De producten in deze meubelcollectie zijn echte eyecatchers die zowel nuttig als decoratief zijn en passen in elke woonkamer. Er is een grote verscheidenheid aan, fauteuils, kasten, tafels en decoraties die perfect passen in een eigentijds interieur, van industrieel, vintage tot bohemian stijl. Ook in een strak modern interieur zal een van deze meubelen niet misstaan als uniek stuk. Breng snel en vrijblijvend een bezoek aan onze adembenemende showroom van 4000 vierkante meter om het inspirerende aanbod te bekijken. Onze medewerkers geven je graag een passend advies over de collectie. MySons meubelen koop je dus bij Vivaldi XL.

Jouw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kun je terecht voor de mooiste interieur meubelen. Lees hier de voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Ruim aanbod MySons meubelen
  • Adembenemende showroom
mysons chevy fauteuil velvet antraciet

MySons meubelen kopen bij Vivaldi XL

Het plaatsen van de juiste meubels in jouw huis, die overeenkomen met persoonlijke voorkeuren, is van groot belang. De woonkamer is immers een van de meest gebruikte ruimtes. Om die reden moet het interieur de sfeer hebben die bij je past. MySons biedt een compleet assortiment van industriële look, vintage meubels die handgemaakt zijn uit uniek hergebruikt hout. Natuurlijk is het merk verkrijgbaar bij Vivaldi XL. Wij zijn al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van meubelen en bieden ruim 1000 betaalbare meubelsets, waarmee 1001 combinaties te maken zijn. Breng eens een bezoek aan onze showroom ter inspiratie. Uiteraard zijn de meubels geschikt voor iedere portemonnee. En nu kun je zelfs profiteren van een 10% waardecheque actie op onze interieur meubelcollectie. Bij aankoop van een item vanaf € 750,00 uit deze verrassende meubelcollectie profiteer je al.

Ik koop mijn MySons meubelen bij de specialist

MySons biedt stijlvolle en eigentijdse meubels en woonaccessoires. Deze zijn volop te verkrijgen bij tuinmeubel- & meubelspecialist Vivaldi XL. Onze medewerkers, met jarenlange ervaring, geven je graag een advies op maat op het gebied van meubelen. Kom dus vrijblijvend langs in onze prachtig ingerichte showroom in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, en vindt het beste aanbod meubels en woondecoraties van dit merk,  met unieke houten vintage meubels,  tegen de beste prijs.

Bekijk hier onze MySons meubelen