Vivaldi XL Zevenaar

Mooie tuinmeubelen

Mooie tuinmeubelen kopen? Dat doe je uiteraard bij Vivaldi XL in Zevenaar. Wij hebben namelijk een tuinmeubelcollectie die uniek en onderscheidend is. Diversiteit, originaliteit en kwaliteit zijn kernwoorden die staan voor deze collectie. In onze adembenemende showroom van 4000 m2 vindt u een assortiment tuinmeubelen welke passie en comfort uitstralen. De meubelen voor in jouw tuin zijn niet alleen mooi, maar ook allemaal ‘value for money’. Je kunt bij ons onder andere terecht voor de grootste collectie Beach7 tuinmeubelen van het land. Prettig voor jou om te weten is dat wij nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van dit trendy tuinmeubellabel. Maar ook voor tuinmeubelmerken als Suns, Studio 20, Hartman en Borek kun je bij ons terecht. Mooie tuinmeubelen vind je dus bij Vivaldi XL.

Jouw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kun je terecht voor de mooiste tuinmeubelen. Lees hier de voordelen:

  • Grootste en meest onderscheidende tuinmeubelcollectie
  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Adembenemende showroom
mooie tuinmeubelen

Mooie tuinmeubelen koop je bij Vivaldi XL

Vivaldi XL heeft de meest doordachte, onderscheidende en uitgebreide collectie tuinmeubelen van Nederland. Geniet ook van het buitenleven en bezoek onze showroom in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, voor deze mooie collectie tuinmeubelen. Hier kun je eindeloos inspiratie opdoen. We zijn een tuinmeubelwinkel waar passie en het oog voor detail & stijl vanaf spat en dat alles voor de beste prijs. Bij onze adviseurs staan oprechte deskundigheid, directe service en persoonlijke beleving hoog in het vaandel. Zij denken oprecht met je mee en helpen je om een weloverwogen keuze te maken uit het grote aanbod tuinmeubelen. Breng daarom snel een bezoek aan onze showroom, het is de moeite meer dan waard. Ons volledige assortiment tuinmeubelen is vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

Ik koop mijn mooie tuinmeubelen bij de specialist

In onze showroom vind je ruim 4000 vierkante meter aan tuinmeubelbeleving. Hier kun je eindeloos inspiratie opdoen. Het heeft alle ingrediënten voor een unieke, sfeervolle tuininrichting. Door de originele tuinmeubelen, scherpe prijzen, deskundige verkopers bieden wij je een passie voor buitenleven. Onze medewerkers, met jarenlange ervaring, geven je graag een advies op maat op het gebied van de mooiste tuinmeubelen.

Bekijk hier onze tuinmeubelen