Vivaldi XL Zevenaar

Meubelwinkel Gelderland

Meubelwinkel Gelderland aan het zoeken? Dan ben je bij Vivaldi XL in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, aan het juiste adres. Bij onze meubelzaak vind je namelijk een uitgebreide en steeds wisselende collectie interieur meubelen. Deze meubelcollectie is uniek voor de wijde omtrek en bestaat uit vintage, industriële, Botanische, Scandinavische en retro meubelen. De meubelen zijn volgens de laatste trends en geven echt het woongevoel. Of het nu gaat om inspirerende, eigentijdse of afwisselende meubels: je treft het allemaal aan in onze prachtig ingerichte showroom. Het volledige assortiment meubels is betaalbaar en veelal snel leverbaar. Breng dus snel een bezoek onze winkel van 4000 m2 om deze meest doordachte en uitgebreide collectie meubelen voor in huis te bewonderen. Vivaldi XL is dus dé meubelwinkel Gelderland.

Jouw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kun je terecht voor de mooiste meubelen en accessoires. Lees hier jouw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Ruim aanbod meubels Gelderland
  • De mooiste en meest inspirerende woonwinkel
meubelwinkel gelderland

Vivaldi XL is jouw meubelwinkel Gelderland

Van inspirerend tot eigentijds meubilair; je treft het allemaal in onze verrassend ingerichte showroom. Bij ons vind je  stoere, sobere, kleurrijke, vintage, retro, industrieel, of wat meer moderne meubelen. Deze hebben wij van topmeubelmerken als D-Bhodi, Dutchbone, Henders & Hazel, Vivaldi Specials, My Sons en Zuiver. Deze meubelcollecties worden aangevuld met seizoengebonden accessoires voor in huis of tuin. Wij bieden meer dan 1000 betaalbare meubelsets, waarmee 1001 combinaties te maken zijn. Kom dus eens langs in onze showroom in Zevenaar, dichtbij de hoofdstad van Gelderland, om inspiratie op te doen. Uiteraard zijn de meubels geschikt voor iedere portemonnee. En nu is er zelfs te profiteren van een 10% waardecheque actie op onze interieurcollectie. Dus bij aankoop van meubelitems vanaf € 750,00 uit deze verrassende interieurcollectie ontvang je al deze waardecheque (vraag naar de voorwaarden).

Ik koop mijn meubels in Gelderland bij de specialist

In onze meubelwinkel vind je ruim 4000 vierkante meter aan woon- en tuinmeubelbeleving. Hier kun je eindeloos inspiratie opdoen. Het heeft alle ingrediënten voor een unieke, sfeervolle inrichting. Door de originele meubelstukken, scherpe prijzen, deskundige verkopers bieden wij een passie voor wonen. Onze medewerkers, met jarenlange ervaring, geven graag een advies op maat op het gebied van meubelen. Kom dus eens langs in onze showroom en ervaar onze onderscheidend enthousiasme voor wonen!

Bekijk hier onze meubelen