Vivaldi XL Zevenaar

Meubels Gelderland

Meubels Gelderland kopen? Dan bent u bij Vivaldi XL in Zevenaar aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreide en steeds wisselende collectie meubels. Deze meubelcollectie is uniek voor de regio en bestaat uit vintage, industriële, Botanische, Scandinavische en retro meubelen. De woonmeubelen zijn volgens de laatste trends en geven echt het woongevoel. Of het nu gaat om inspirerende, eigentijdse of afwisselende meubels: u vindt het allemaal in onze uitgebreide showroom. Het volledige assortiment meubels is betaalbaar en veelal snel leverbaar. Breng dus snel een bezoek onze showroom van 4000 m2 om deze meest doordachte en uitgebreide collectie meubelen voor in huis te bewonderen. De mooiste meubels Gelderland van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs koopt u bij meubelspecialist Vivaldi XL.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste meubelen en accessoires. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Ruim aanbod meubels Gelderland
Meubels Gelderland - metalo tv dressoir 210

Meubels Gelderland koopt u bij Vivaldi XL

Wij zijn al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van meubelen. Van inspirerend tot eigentijds meubilair; u treft het allemaal in onze verrassend ingerichte showroom. Bij ons vindt u stoere, sobere, kleurrijke, vintage, retro, industrieel, of wat meer classy meubelen. Zo kunt u bij ons onder meer terecht meubelmerken als D-Bhodi, Dutchbone, Henders & Hazel, Furninova banken, Vivaldi Specials en Zuiver. Deze meubelcollecties worden aangevuld met seizoengebonden accessoires voor in huis of tuin. Wij bieden meer dan 1000 betaalbare meubelsets, waarmee 1001 combinaties te maken zijn. Komt u dus eens langs in onze uitgebreide showroom in Zevenaar, dichtbij de hoofdstad van Gelderland, om inspiratie op te doen. Onze specialisten vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is op het gebied van meubels.

Ik koop mijn meubels Gelderland bij de specialist

Bij ons vindt u ruim 4000 vierkante meter aan woon- en tuinmeubelbeleving. Onze medewerkers, met jarenlange ervaring, geven u graag een advies op maat op het gebied van meubelen. Komt u dus eens langs in onze showroom in Zevenaar en ervaar onze passie voor wonen! Heeft u nog vragen? In dat geval kunt u altijd contact met onze specialisten opnemen.

Bekijk hier onze meubels