Vivaldi XL Zevenaar

Meubels Duiven

Meubels Duiven kopen? Dan bent u bij Vivaldi XL in het nabijgelegen Zevenaar aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al meer dan 25 jaar toonaangevend op meubelgebied. Van inspirerend tot eigentijds meubilair; u vindt het in onze verassend ingerichte showroom. Bij ons kunt u onder meer terecht voor stoere, sobere, kleurrijke, vintage, retro, industrieel of wat meer classy meubelen. Uiteraard van topmerken als Dutchbone, Zuiver, D-Bhodi en Henders & Hazel. Wij bieden u meer dan 1000 betaalbare meubelsets aan, waarmee wel 1001 combinaties te maken zijn. Komt u dus eens langs in onze uitgebreide showroom om inspiratie op te doen. Onze specialisten vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is op het gebied van meubels in huis en geven u een passend advies. Meubels Duiven koopt u dus bij Vivaldi XL.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste meubelen en accessoires. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Ruim aanbod meubels Duiven
Meubels Duiven

Meubels Duiven koopt u bij Vivaldi XL

Bent u op zoek naar meubels om uw woonkamer stijlvol in te richten? Of wilt u graag een stoere eettafel voor in uw woonkeuken? Dan kunt u bij Vivaldi XL terecht voor een uitgebreide en steeds wisselende collectie meubels. Deze collectie bestaat uit vintage, industriële, Botanische, Scandinavische en retro meubelen. De woonmeubelcollectie is volgens de laatste trends en geeft u echt het woongevoel. Of het nu gaat om inspirerende, eigentijdse of afwisselende meubels: u kunt het echt allemaal in onze uitgebreide showroom vinden. Het volledige assortiment meubels is betaalbaar en veelal snel leverbaar. Wacht dus niet langer en breng snel een bezoek aan onze showroom van 4000 m2 in Zevenaar om deze meest doordachte en uitgebreide collectie meubelen voor in huis te bewonderen.

Ik koop mijn meubels Duiven bij de specialist

Wilt u ook eens meubels die anders zijn dan de standaard meubelen op de woonboulevards? Kom dan een langs bij Vivaldi XL in Zevenaar, nabij Duiven. Bij ons vindt u ruim 4000 vierkante meter aan woon- en tuinmeubelbeleving. Onze medewerkers, met jarenlange ervaring, geven u graag een advies op maat op het gebied van meubelen. Komt u dus eens langs en ervaar onze passie voor wonen! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze specialisten.

Bekijk hier onze meubelen