Vivaldi XL Zevenaar

Meubels Arnhem

Meubels Arnhem kopen? Dan bent u bij Vivaldi XL in het nabijgelegen Zevenaar aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreide en steeds wisselende collectie meubels. Deze meubelcollectie is uniek voor de regio en bestaat uit vintage, industriële, Botanische, Scandinavische en retro meubelen. De woonmeubelen zijn altijd volgens de laatste trends en geven echt het woongevoel. Of het nu gaat om inspirerende, eigentijdse of afwisselende meubels: u vindt het allemaal in onze verrassend ingerichte showroom. Ons volledige assortiment meubels is betaalbaar en veelal snel leverbaar. Breng dus snel een bezoek onze showroom van 4000 m2 om deze meest doordachte en uitgebreide collectie meubelen te bewonderen. De mooiste meubels Arnhem van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs koopt u bij dus Vivaldi XL.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste meubelen en accessoires. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Ruim aanbod meubels
Meubels Arnhem

Meubels Arnhem koopt u bij Vivaldi XL

Vivaldi XL is al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van meubelen. Inspirerende, afwisselende en eigentijds meubilair; u treft het allemaal in onze verassend ingerichte showroom. Bij ons vindt u stoere, sobere, kleurrijke, vintage, retro, Industrieel, of wat meer Classy meubelen. Zo kunt u bij ons onder meer terecht meubelmerken als D-Bhodi, Dutchbone, Henders & Hazel, Furninova banken, Vivaldi Specials en Zuiver. Deze collecties worden aangevuld met seizoengebonden accessoires voor in huis of tuin. Wij bieden meer dan 1000 betaalbare meubelsets, waarmee 1001 combinaties te maken zijn. Komt u dus eens langs in onze uitgebreide showroom om inspiratie op te doen. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is op het gebied van meubels.

Ik koop mijn meubels Arnhem bij de specialist

Ervaar onze passie voor wonen! Bij ons kunt u terecht voor ruim 4000 vierkante meter aan woon- en tuinmeubelbeleving. Onze medewerkers, met jarenlange ervaring, geven u graag een advies op maat op het gebied van meubelen. Komt u dus eens langs in onze showroom in Zevenaar en vindt het beste aanbod meubels tegen de beste prijs. Heeft u nog vragen? In dat geval kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier onze meubelen