Vivaldi XL Zevenaar

Meubelen Gelderland

Meubelen Gelderland kopen? Breng dan eens een bezoek aan de prachtige showroom van Vivaldi XL in Zevenaar. Wij zijn al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van interieur meubelen. Van inspirerend tot eigentijds meubilair; je vindt het in onze verrassend ingerichte winkel. Bij ons kun je onder meer terecht voor stoere, sobere, kleurrijke, vintage, retro, industrieel of wat meer classy meubels. Vanzelfsprekend zijn deze van topmerken als Zuiver, Dutchbone, D-Bhodi Henders & Hazel, My Sons, Furninova en nog veel meer. Wij hebben meer dan 1000 betaalbare meubelsets, waarmee wel 1001 combinaties te maken zijn. Kom dus eens vrijblijvend langs in onze uitgebreide showroom ter inspiratie. Onze deskundige medewerkers vertellen graag wat er allemaal mogelijk is op het gebied van meubels in huis en geven een passend advies. Meubelen Gelderland koop je dus bij Vivaldi XL.

Jouw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kun je terecht voor de mooiste meubelen en accessoires. Lees hier jouw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Ruim aanbod meubels Duiven
  • De mooiste en meest inspirerende showroom
meubelen gelderland

Meubelen Gelderland koop je bij Vivaldi XL

Op zoek naar meubelen om de woonkamer, keuken of het hele huis stijlvol in te richten? Bij ons vind je een uitgebreide en steeds wisselende collectie interieur meubelen. Deze prachtige collectie bestaat uit vintage, industriële, Botanische, Scandinavische en retro meubelen. De woonmeubelcollectie is natuurlijk volgens de laatste trends en geeft je echt het een eigentijds woongevoel. Of het nu gaat om houten, metalen of vintage gekleurde meubels: je kunt het echt allemaal in onze uitgebreide showroom vinden. Het volledige assortiment meubels is vaak uit voorraad leverbaar en uiteraard betaalbaar. En nu kun je zelfs profiteren van een 10% waardecheque actie op bijna al onze interieur/meubelcollectie. Bij aankoop van meubel items vanaf € 750,00 uit deze verrassende meubelcollectie profiteer je  al. Sale-items en actie-artikelen uitgesloten. Vraag naar de voorwaarden.

Ik koop mijn meubelen Gelderland bij de specialist

Meubelen Gelderland kopen die eens anders zijn dan de standaard meubelen op de woonboulevard?  Je vindt het bij Vivaldi XL in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven. Onze winkel is niets anders dan ruim 4000 vierkante meter aan onderscheidende en inspirerende woon- en tuinmeubelbeleving. Onze medewerkers, met jarenlange ervaring, geven graag een advies op maat op het gebied van meubelen. Kom dus eens langs en ervaar onze passie voor wonen!

Bekijk hier onze meubelen