Vivaldi XL Zevenaar

Max & Luuk

Max & Luuk is een tuinmeubellijn van Borek. Het Nederlandse merk is inmiddels een grote naam op het gebied van buitenmeubels. Met bekende ontwerpers als Erik Kuster en Marcel Wolterinck heeft het merk grote stappen kunnen zetten. Nu komt het dus met de extra lijn tuinmeubelen. Hiermee speelt Borek in op de vraag naar goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Zo bestaat de collectie een aantal stoere stoelen en tafels. De zachte pasteltinten zorgen voor warmte en een relaxed gevoel. Vanzelfsprekend is er in de uitgebreide showroom van 4000 m² van Vivaldi XL in Zevenaar een belangrijke plaats voor de Max&Luuk collectie van Borek. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van deze prachtige tuinmeubelen, welke passie, kwaliteit en comfort uitstralen. Ons volledige assortiment Max & Luuk tuinmeubelen is vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grootste Max & Luuk collectie van Nederland
  • 4000 m2 woon- en tuinmeubelbeleving
max & luuk

Max & Luuk tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL

De tuinmeubels van Max & Luuk zijn mooi en sfeervol. Deze kleurrijke meubelen brengen ieder jaargetijde de zomer in uw tuin en op het terras. Max & Luuk biedt een mooi design, zitcomfort en stevig materiaal. En tevens zijn ze een lust voor het oog. De gehele collectie past perfect bij de mooie houten tafels, die robuust maar stijlvol zijn. Een combinatie die doet verlangen naar vakantie, sfeer, warmte en gezelligheid. Chique stijlkussens in ton sur ton en bijpassende parasols maken het totaalbeeld af. Geniet ook van het buitenleven en bezoek de showroom van Vivaldi XL in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, voor deze doordachte en uitgebreide collectie tuinmeubelen. Kom eens langs in onze winkel om inspiratie op te doen. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is op het gebied van deze serie van Borek!

Ik koop mijn Max & Luuk tuinmeubelen bij de specialist

Uw Max & Luuk tuinmeubelen koopt u bij Vivaldi XL. We zijn al 25 jaar zéér toonaangevend en hebben de meest doordachte en uitgebreide collectie tuinmeubelen van Nederland. In onze overzichtelijke showroom vindt u een assortiment tuinmeubelen welke passie, kwaliteit en comfort uitstraalt. Onze meubelen voor in de tuin zijn allemaal ‘value for money’.

Bekijk hier de Max & Luuk collectie