Vivaldi XL Zevenaar

Materialen Tuinmeubelen

Materialen Tuinmeubelen,

Wij werken met verschillende groepen materialen binnen de collectie van Vivaldi XL. Door de mix aan materialen is de keus enorm. In iedere stijl, sfeer en prijsklasse is er wel iets te vinden.

Voor onze collectie tuinmeubelen gebruiken we bij voorkeur een selectie van hoogwaardige materialen waardoor de levensduur lang is. Deze moeten gebruiksvriendelijk, onderhoudsvriendelijk, weerbestendig en duurzaam zijn. Hieronder vind u een overzicht van enkele materialen die u veel tegenkomt bij Vivaldi XL Zevenaar.

Voor de tuinmeubelen wordt er veel gebruik gemaakt van de bovenstaande materialen. Dit gebeurd tevens ook in een combinatie of samenstelling van meerdere materialen. Er wordt een keuze gemaakt uit de diverse materialen om een zo goed mogelijk product te kunnen bieden voor het gewenste gebruik en voor de juiste prijs.

Naast de materialen voor de meubelen is het ook belangrijk om te kijken naar de materialen van de kussens en parasoldoeken. Er zijn verschillende stoffen die gebruikt worden zoals polyester, dralon (acryl), maar ook maken we gebruik van bijzondere hoogwaardige stoffen als sunbrella, olefin en spunacrylic stoffen. Hierbij kennen we ook het gebruik van waterdoorlatende zeer open schuimvullingen onder de merknaam Quick dry foam. Veel tuinmeubelen worden voorzien van kussens en stoffen die net als de meubelen aangepast worden aan de gebruiker en de wensen die gesteld worden aan het tuinmeubel.

Breng ook eens een bezoek aan Vivaldi XL Zevenaar en laat u ook verrassen!

Apple Bee Dining Tuinset Milou 7-Delig