Vivaldi XL Zevenaar

Luxe tuinmeubelen

Luxe tuinmeubelen kopen? Vivaldi XL in Zevenaar is hét adres voor hoogwaardige tuinmeubelen van topmerken. Wij hebben de meest doordachte, uitgebreide en luxe collectie meubelen voor in uw tuin. In onze prachtige showroom van 4000 m2 vindt u een breed aanbod aan de prachtigste tuinmeubelen welke passie, kwaliteit en comfort uitstralen. Onze luxe meubelen voor in de tuin zijn allemaal ‘value for money’. Vivaldi XL heeft de grootste collectie Beach7 tuinmeubelen van Nederland. Prettige bijkomstigheid is dat wij nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van dit trendy tuinmeubellabel. Ook voor onder meer de merken Suns, Borek, Hartman en Kettler kunt u bij ons terecht. Ons volledige assortiment tuinmeubelen is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Bij ons vindt u dus het beste aanbod luxe tuinmeubelen.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Uit voorraad leverbaar!
  • Persoonlijk en vooral deskundig advies
  • Iedere zondag geopend
Hartman Jami Oliver Loungeset 5-delig luxe tuinmeubelen

Luxe tuinmeubelen en loungesets koopt u bij Vivaldi XL

Het buitenleven krijgt een steeds belangrijkere plek in de woonbeleving, de tuin of het terras. Tuinmeubelen worden dan ook steeds populairder. Vivaldi XL in Zevenaar is al meer dan 25 jaar zeer toonaangevend op het gebied van luxe tuinmeubelen. Zo hebben wij de mooiste en beste tuinbanken, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, parasols en buitenhaarden in ons uitgebreide assortiment. Wij leveren topkwaliteit tegen de laagste prijs. Vivaldi XL biedt meer dan 5000 betaalbare tuinsets, waarmee 1001 combinaties te maken zijn. Van ultra modern tot klassiek, van ton sur tot zeer kleurrijk. Deze collecties worden aangevuld met seizoengebonden accessoires voor in de tuin. Komt u dus eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen. Ieder seizoen is een bezoek aan onze winkel een inspiratiebron van ideeën.

Ik koop mijn luxe tuinmeubel bij de specialist

Koop nu uw luxe tuinmeubel of loungeset bij Vivaldi XL en u kunt heerlijk ontspannen in uw eigen tuin. U brengt het huiselijke naar buiten en zorgt ervoor dat u met uw gezin of vrienden kunt genieten in de tuin. Komt u snel langs in onze showroom van 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met een passend advies.

Bekijk hier alle luxe tuinmeubelen