Vivaldi XL Zevenaar

Loungesets

Loungesets kopen? Dan bent u bij Vivaldi XL in Zevenaar aan het juiste adres. Met de grootste keus van Nederland in lounge sets in alle denkbare combinaties, stijlen en materialen mogen wij ons met recht dé loungeset-specialist noemen. In onze zeer uitgebreide showroom is er een prominente plaats voor de wicker loungesets van het merk Beach 7. Deze lounge sets zijn in vele kleuren en in alle denkbare afmetingen verkrijgbaar. Van dit merk, maar ook van Borek en Suns, vindt u lounge sets in aluminium en textiel combinaties. Ons volledige aanbod is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. In elke prijsklasse biedt Vivaldi XL u het beste aanbod loungesets.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Heeft een uitgebreid aanbod aan loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 2 jaar CBW garantie
  • Uit voorraad leverbaar!
  • Adembenemende showroom
  • Deskundig advies
Loungesets

Loungesets koopt u bij Vivaldi XL

Vivaldi XL in Zevenaar is al meer dan 25 jaar zéér toonaangevend op het gebied van tuinmeubelen en lounge sets in de ruimste zin van het woord. Zo hebben we aluminium, dining, hoek, outdoor textiel, houten, trapeze hoek en vlechtwerk loungesets. Onze ervaren medewerkers kunnen u een advies op maat geven. Maar ook op meubelgebied heeft Vivaldi XL een uiterst verrassende en complete collectie, aangevuld met seizoensgebonden accessoires voor in en om het huis. Zoals elk jaargetijde anders is, zo is ook Vivaldi XL telkens weer anders. Kortom, ieder seizoen is een bezoek aan Vivaldi XL in Zevenaar een inspiratiebron van ideeën.

Ik koop mijn loungesets bij de specialist

Koop nu uw loungeset bij Vivaldi XL en u kunt heerlijk ontspannen in uw eigen tuin. U brengt het huiselijke naar buiten en zorgt ervoor dat u met uw gezin of vrienden kunt genieten in de loungeset. Maak bij ons online de keuze uit de verschillende lounge sets. Uiteraard kunt u ook langskomen in onze showroom van 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving. Onze medewerkers kunnen u altijd adviseren over de lounge sets. Neemt u voor vragen contact op.

Bekijk hier alle loungesets