Vivaldi XL Zevenaar

Loungesets Duiven

Loungesets Duiven kopen? Dan bent u bij Vivaldi XL in het nabijgelegen Zevenaar aan het juiste adres. Met de grootste keus in loungesets in alle denkbare combinaties, stijlen en materialen mogen wij ons met recht dé loungeset-specialist van de regio noemen. In onze zeer uitgebreide en overzichtelijke showroom is er een prominente plaats voor de wicker, aluminium en houten loungesets van het merk Beach 7. Deze loungesets zijn in vele kleuren en in alle denkbare afmetingen verkrijgbaar. Van dit merk, maar ook van Suns, Borek, Apple Bee en B&B outdoor vindt u loungesets in aluminium, allweather textiel combinaties en teakhout. Ons volledige aanbod is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. In elke prijsklasse bieden wij u het beste aanbod loungesets. De mooiste loungesets Duiven voor in uw tuin van de hoogste kwaliteit koopt u bij dus Vivaldi XL in Zevenaar.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grote collectie teakhouten loungesets
Beach 7 Bonaire teakhouten loungesets duiven

Loungesets Duiven koopt u bij Vivaldi XL

Vivaldi XL in Zevenaar is al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van loungesets in de ruimste zin van het woord. Zo hebben we aluminium, dining, hoek, outdoor allweather textiel, houten, trapeze hoek en vlechtwerk loungesets. Onze medewerkers, met jarenlange werkervaring, kunnen u gegarandeerd een advies op maat geven. De mooiste en beste loungesets Duiven koopt u dus bij de specialist. Wij bieden meer dan 5000 betaalbare tuinsets, waarmee 1001 combinaties te maken zijn. Maar ook op meubelgebied heeft Vivaldi XL een uiterst verrassende en complete collectie, aangevuld met seizoensgebonden accessoires voor in en om het huis. Zoals elk jaargetijde anders is, zo is ook Vivaldi XL telkens weer anders. Kortom, ieder seizoen is een bezoek aan Vivaldi XL in Zevenaar een inspiratiebron van ideeën.

Ik koop mijn loungeset Duiven bij de specialist

Koop een loungeset bij Vivaldi XL en u kunt heerlijk ontspannen in uw eigen tuin in Duiven. Komt u snel langs in onze showroom van 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving in Zevenaar. Onze ervaren en gespecialiseerde medewerkers staan altijd voor u klaar met een passend advies. Heeft u nog vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze specialisten of breng een bezoek aan de showroom.

Bekijk hier onze loungesets