Vivaldi XL Zevenaar

Loungeset tuin

Loungeset tuin kopen? Dat doet u natuurlijk bij Vivaldi XL. Met de grootste keus van Nederland in loungesets in alle denkbaar mogelijke combinaties, stijlen en materialen mogen wij ons dé loungeset-specialist noemen. In onze prachtige en uitgebreide showroom in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, is er een prominente plaats voor de loungesets van het merk Beach7. Deze loungesets voor in de tuin zijn in vele kleuren en in alle denkbare afmetingen bij ons te verkrijgen. Van dit Nederlandse merk, bij wie wij nauw betrokken zijn met de ontwikkeling, vindt u lounge sets in aluminium, wicker, rope en teak-textilene combinaties. Maar ook voor een loungeset van merken als Borek, Suns en Hartman kunt u in onze showroom van ruim 4000 m2 terecht. Ons volledige aanbod is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. In elke prijsklasse biedt Vivaldi XL het beste aanbod loungesets tuin.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Ruim aanbod loungesets tuin
  • 4000 m2 woon- en tuinmeubelbeleving
Loungeset tuin - Beach 7 Saint Lucia Hoekset Scallop 4-Delig

Loungeset tuin kopen bij Vivaldi XL

Koop nu uw loungeset bij Vivaldi XL en u kunt straks heerlijk ontspannen in uw eigen tuin. U brengt het huiselijke naar buiten en zorgt ervoor dat u met uw gezin of vrienden kunt genieten in de loungeset. Vivaldi XL biedt meer dan 1000 betaalbare tuinsets, waarmee 1001 combinaties te maken zijn. Van ultra modern tot klassiek, van ton sur tot zeer kleurrijk. Geniet ook van het buitenleven en bezoek onze showroom in Zevenaar voor deze doordachte en uitgebreide collectie tuinmeubelen. Kom eens langs in onze winkel om inspiratie op te doen. We zijn een tuinmeubelwinkel waar passie en het oog voor detail & stijl vanaf spat. Bij onze adviseurs staan oprechte deskundigheid, directe service en persoonlijke beleving hoog in het vaandel. Zij denken oprecht met u mee en helpen u een weloverwogen keuze maken in het grote aanbod meubelen voor in uw tuin.

Ik koop mijn loungeset bij de specialist

De mooiste meubelen voor in uw tuin koopt u dus bij Vivaldi XL. Al meer dan 25 jaar zijn wij zéér toonaangevend en hebben we een doordachte en uitgebreide collectie tuinmeubelen. In onze prachtige showroom vindt u een assortiment tuinmeubelen van de hoogste kwaliteit en grootste diversiteit. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om een passend advies te geven.

Bekijk hier onze loungesets voor in de tuin