Plan hier uw showroom bezoek!

Vivaldi XL Zevenaar
Plan hier uw gegarandeerde showroom afspraak! Ook beperkt zonder afspraak mogelijk

Bezorgkosten

Bezorging in Nederland.

De bezorging van uw bestelling in Nederland is vanaf 50,- euro gratis* en wordt uitgevoerd door onze eigen bezorgdienst binnen (circa) 5 werkdagen.

Uitzonderingen:( Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen). Een beperkte  toeslag voor deze gebieden kunnen wij afhankelijk van uw aanschaf berekenen. Afleverkosten bij een bestelling onder €50,- vindt u in het bestelmenu. Deze bedragen afhankelijk van de aanschafprijs en formaat van het product €7,50 tot €25,-( uitsluitend voor parasol voeten).

Alle producten uit de categorie SALE krijgen ook een transport/bezorgtoeslag. Deze kunnen worden berekend afhankelijk van het afleveradres en het volume en waarde van het SALE product oor contact op te nemen met een van onze medewerkers.

Enkele producten die ‘kwetsbaar’ zijn tijdens transport krijgen ook een toeslag deze vindt u dan als toeslag in uw winkelmandje.

Voor de Express service; levering binnen 3 werkdagen op een adres binnen Nederland, werken wij voor kleine pakketjes met POST NL en voor  grotere zendingen (pallet leveringen) met onze externe logistieke partner.

Leveringen via deze Express service dienen vooraf te zijn voldaan!

Bezorging in België, Duitsland en overige Europese landen.

Voor het leveren van een bestelling in België, Duitsland  en overige Europese landen zal er afhankelijk van de woonplaats en het volume van uw bestelling, een transporttoeslag gelden. Deze vindt u tijdens het afrekenen in het besteloverzicht of er wordt contact met u opgenomen om deze kosten met u te bespreken.

Bezorging buiten Europa.

Wilt u een bestelling geleverd hebben buiten Europa, dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice op info@vivaldixl.nl of via telefoonnummer 0316 – 340240.