Vivaldi XL Zevenaar

Verzenden en afhalen

Bezorging in Nederland.

De bezorging van uw bestelling in Nederland is vanaf 50,- euro gratis en wordt uitgevoerd door onze eigen bezorgdienst binnen (circa) 5 werkdagen.

Uitzonderingen:( Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen). Een beperkte  toeslag voor deze gebieden kunnen wij afhankelijk van uw aanschaf berekenen. Afleverkosten bij een bestelling onder €50,- vindt u in het bestelmenu. Deze bedragen afhankelijk van de aanschafprijs en formaat van het product €7,50 tot €25,-( uitsluitend voor parasol voeten).

Enkele produkten die kwetsbaar zijn tijdens transport krijgen ook een toeslag deze vindt u dan als toeslag in uw winkelmandje.

Voor de Express service;levering binnen 3 werkdagen op een adres binnen Nederland, werken wij voor kleine pakketjes met POST NL en voor  grotere zendingen (pallet leveringen) met onze externe logistieke partner.

Leveringen via deze Express service dienen vooraf te zijn voldaan!

Bezorging in België, Duitsland en overige Europese landen.

Voor het leveren van een bestelling in België, Duitsland  en overige Europese landen zal er afhankelijk van de woonplaats en het volume van uw bestelling, een transporttoeslag gelden. Deze vindt u tijdens het afrekenen in het besteloverzicht of er wordt contact met u opgenomen om deze kosten met u te bespreken.

Bezorging buiten Europa.

Wilt u een bestelling geleverd hebben buiten Europa, dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice op info@vivaldixl.nl of via telefoonnummer 0316 – 340240.

Levering van uw bestelling:

Alle bestelde goederen worden afgeleverd op de begane grond. Goederen worden door onze logistieke medewerkers in principe geleverd in de woning of op het terras, echter mocht blijken dat deze goederen niet kunnen worden geplaatst door belemmerende omstandigheden (smalle deuren/paden of andere obstakels) leveren wij af tot aan de voordeur of bij hoogbouw tot aan de entree op de begane grond.

Veel producten zitten om transportschade te voorkomen in dozen verpakt en in sommige gevallen ongemonteerd of deels gemonteerd.

Hoe worden Tuinmeubelen afgeleverd?

*Voor  Tuintafels geldt  dat het onderstel en het blad  in de meeste gevallen nog dienen te worden afgemonteerd.

Tuintafels vanaf 999,- worden gratis gemonteerd*alleen bij de eigen bezorgdienst.

*Kunststof kuipstoelen worden  wanneer deze niet stapelbaar zijn ongemonteerd geleverd.

*Parasol voeten worden separaat van de parasol geleverd, bij zwevende parasols dient de parasol nog op de voet te worden gemonteerd.

*Loungesets zitten in het geval van aluminium en aluminium met teak hout ook nog (deels) ongemonteerd in de verpakking.

Loungesets/eiland sets worden vanaf 1499,- gratis gemonteerd*alleen bij de eigen bezorgdienst.

*Granieten/natuurstenen tuintafels worden mits het terras goed bereikbaar is over de vlakke grond en voldoende ruimte geplaatst.

Verpakkingsmateriaal:

Het verpakkingsmateriaal wordt alleen bij aflevering met onze eigen bezorgdienst en indien er montage plaatsvind van de tuinset, loungeset of tuintafel op verzoek meegenomen.

 

  • Voor Sale artikelen geldt dat bezorgen met daarbij behorende kosten in overleg zijn.
  • Het niet kunnen plaatsen van goederen op de gewenste locatie geeft geen recht tot annulering van de bestelde goederen.
  • Goederen worden ongemonteerd geleverd tenzij anders aangegeven op orderbon dan wel tijdens verkoop.
  • Op al onze leveringen zijn tevens de algemene levering- en garantievoorwaarden van het CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) van toepassing: Klik hier voor de algemene levering- en garantievoorwaarden van het CBW.

Afhalen van uw bestelling in Zevenaar

Wilt u uw bestelling komen afhalen bij onze vestiging in Zevenaar? Dit kunt u aangeven door te kiezen in het bestelmenu voor afhalen. Bestellingen kunt u 7 dagen per week afhalen gedurende  onze winkelopeningstijden!

Vivaldi XL
Edisonstraat 38
6902 PK Zevenaar