Stuur een Whatsapp!

Vivaldi XL Zevenaar

Retourneren internetbestellingen

Retourneren van internet bestellingen

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Uitzonderingen hierop zijn:

*Speciale bestellingen van niet voorradige artikelen,

*Artikelen die speciaal op maat en/of geconfigureerd voor u moeten worden besteld. 

*Alle artikelen uit de rubrieken Sale meubelen en Sale tuinmeubelen.

U kunt bij het retourneren gebruik maken van een modelformulier.

Het modelformulier kunt u hier downloaden in PDF herroeping-vivaldixl-nl of in Word: herroeping-vivaldixl-nl

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, exclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Aanmelden van een retour

Neem voor dat u de bestelling retour stuurt contact met ons op via nummer: 0316 – 340240 of via info@vivaldixl.nl. U ontvangt van ons een bevestiging voor uw retourzending. Speciaal voor u samengestelde producten (o.a. bankstellen, samengestelde stoelen en diverse andere samengestelde meubelen) vallen onder maatwerkproducten en vallen hierdoor buiten het herroepingsrecht. Deze producten kunnen wij vanwege de specifieke samenstelling niet retour nemen.

Wanneer u een product retour stuurt verzoeken wij u altijd een kopie van uw factuur en uw rekeningnummer mee te sturen, zodat wij uw retour snel en correct kunnen verwerken. Ook verzoeken wij u vriendelijk om een korte omschrijving bij te voegen met de reden van retourzending. De retourzending valt onder de verantwoordelijkheid van de koper, deze kosten kunnen wij dan ook niet vergoeden.

Retouradres:
Vivaldi XL
Edisonstraat 38
6902 PK Zevenaar