Stuur een Whatsapp!

Vivaldi XL Zevenaar

Betaalmogelijkheden

Hoe kan ik betalen?

Bij uw bestelling via onze webshop kunt u veilig betalen via uw eigen bank met iDEAL.
Ook kunt u contant of met PIN betalen. Dit kan zowel tijdens het bezorgen als bij het afhalen in onze showroom.

Vivaldi XL biedt u naast betalingen met iDEAL, contant en PIN ook de mogelijkheid om te betalen met MisterCash (België), Sofortbanking (Duitsland), PayPal, Mastercard en Visa.

Wat is iDEAL?

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
  • Anders dan bij creditcard-betalingen houdt u zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.Wanneer u voor de express service kiest (levering binnen 3 werkdagen op een adres binnen Nederland), worden deze via onze logistieke partner(palletleveringen) of kleine pakketten (POST NL) verzorgd.In deze gevallen  dient de betaling vooraf te hebben plaatsgevonden!

Kan ik ook contant betalen?

Bij een levering via onze eigen Vivaldi XL bezorgdienst én bij het afhalen van de bestelling in onze showroom heeft u de mogelijkheid om naast PIN ook contant te betalen.

Kan ik met PIN betalen aan de chauffeur?

Zowel bij het afhalen van uw bestelling als ook bij de levering  met de eigen bezorgdienst van Vivaldi XL van de bestelde artikelen kunt u met PIN betalen.
Let op: het kan zijn dat uw bank een bepaald limiet heeft ingesteld of dat u van tevoren moet aangeven wanneer u een groot bedrag gaat pinnen.Informatie hierover vindt u meestal op de website van uw bank.

Kan ik ook met Mastercard of Visa betalen bij de chauffeur?

Bij betaling aan de chauffeur van de eigen Vivaldi XL bezorgdienst kan ook gebruik worden gemaakt van een creditcard  van het type  Visa of Mastercard.

Nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.