Vivaldi XL Zevenaar

Houten loungesets

Houten loungesets kopen? Bij Vivaldi XL in Zevenaar bieden wij u een uitgebreide collectie loungesets van hout in allerlei prijsklassen. Nieuw in ons assortiment Apple Bee tuinmeubelen zijn de complete series houten loungesets van teakhout met de befaamde B-wett allweather kussens. Daarnaast hebben we de zeer uitgebreide collectie van het label Traditional Teak in ons assortiment. Zoals de naam van dit merk al doet vermoeden; traditioneel, zonder al teveel franjes, onverwoestbaar en bovenal onderhoudsvrije teakmeubelen van hoogwaardige kwaliteit Vivaldi XL is dé specialist in betaalbare loungesets. Wij hebben de grootste keus van Nederland in tuinmeubelen in alle denkbare combinaties, stijlen en materialen. De lounge sets van hout zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar en in alle denkbare afmetingen en combinaties leverbaar. Ons volledige aanbod loungesets is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. In elke prijsklasse biedt Vivaldi XL u het beste aanbod. De mooiste meubelen voor in uw tuin van de hoogste kwaliteit koopt u dus bij de specialist. Bezoekt u daarom snel onze uitgebreide showroom voor de mooiste houten loungesets.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grote collectie teakhouten loungesets
Beach 7 Bonaire teak houten loungesets

Houten loungesets kopen bij Vivaldi XL

Houten loungemeubelen staan stijlvol en robuust in uw tuin of op uw terras. Vivaldi XL heeft de collectie met deze loungesets van hout samengesteld op wensen van diversiteit en zitcomfort. Op deze manier zijn wij in staat uw terras comfortabel en geheel in eigen stijl in te richten. Wij zijn hét adres voor uw tuintafel, tuinstoel, tuinbank, loungeset en andere tuinmeubelen gemaakt van hout. Tuinaccessoires van (teak)hout maken het geheel helemaal compleet. U kunt bij ons het geschikte model en afmeting tuintafel kiezen, gecombineerd met de tuinstoel. In onze prachtige showroom in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, staan diverse opstellingen van houten tuinmeubelen, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de loungesets uiteindelijk in uw tuin of op uw terras staan. Onze medewerkers geven u graag een passend advies.

Ik koop mijn houten loungeset bij de specialist

De prachtigste loungesets van hout vindt u bij Vivaldi XL. Onze showroom, met 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving, bevindt zich langs de A12 bij Zevenaar. Zoals elk jaargetijde anders is, zo zijn wij ook telkens weer anders. Kortom, ieder seizoen is een bezoek aan onze showroom een inspiratiebron van ideeën. Onze ervaren medewerkers geven u graag een passend advies.

Bekijk hier onze houten loungesets