Vivaldi XL Zevenaar

Hoekbanken

Hoekbanken zijn ideaal om jouw beschikbare ruimte in de woonkamer efficiënt in te richten. Ben je van plan om een hoekbank te kopen, dan zijn er verschillende dingen waar je op moet letten. Zo moet de bank tegen een stootje kunnen, makkelijk te onderhouden zijn en mooi staan bij je andere meubels. Maar boven alles moet een hoekbank vooral lekker zitten! Om aan zoveel mogelijk wensen tegemoet te komen, heeft Vivaldi XL een groot assortiment aan banken, sofa’s, hoekbanken, loungebanken en fauteuils van grote kwaliteit voor iedere woonstijl. Onze specialisten kunnen je een passend advies geven. Bezoek daarom snel onze uitgebreide showroom van 4000 vierkante meter in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, om de mooiste hoekbanken te bewonderen.

Jouw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kun je terecht voor de mooiste woonmeubelen. Lees hier de voordelen:

  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Ruime collectie hoekbanken
  • 4000 m2 woon- en tuinmeubelbeleving
  • Adembenemende showroom
hoekbanken

Hoekbanken kopen bij Vivaldi XL

Wil je dus een hoekbank kopen? Met maar liefst 25 compleet ingerichte woonstudio’s voorzien van zitmeubelen, meubelen, eettafels, eetkamerstoelen, verlichting en karpetten biedt Vivaldi XL het meest complete aanbod hoekbanken van de regio. Deze hebben wij onder meer van de topmerken Henders & Hazel, Furninova en Easy Sofa, die zeer trendy zijn. Laat je verrassen door het prachtige en betaalbare aanbod. En nu kun je zelfs profiteren van een 10% waardecheque actie op bijna al onze meubelen uit de interieurcollectie. Bij aankoop vanaf € 750,00 uit deze verrassende meubelcollectie ontvang je al een waardecheque. Informeer bij onze meedenkende verkoopmedewerkers naar de mogelijkheden. Bezoek dus eens vrijblijvend onze uitgebreide showroom ter inspiratie.

Ik koop mijn hoekbank bij de specialist

In onze winkel vind je ruim 4000 vierkante meter aan woon- en tuinmeubelbeleving. Hier kun je eindeloos inspiratie opdoen. Het heeft alle ingrediënten voor een unieke, sfeervolle inrichting. Door de originele hoekbanken, scherpe prijzen, deskundige verkopers bieden wij je een passie voor wonen. Onze medewerkers, met jarenlange ervaring, geven je graag een advies op maat op het gebied van zitbanken. Kom dus eens langs in onze showroom en ervaar onze passie voor wonen!

Bekijk hier onze hoekbanken