Vivaldi XL Zevenaar

Henders & Hazel

Henders & Hazel meubels en accessoires tegen de beste prijs koopt u bij Vivaldi XL in Zevenaar. In onze uitgebreide showroom vindt u een mooie collectie van het merk. Het meubelassortiment is exclusief ontworpen en wordt alleen in geselecteerde winkels verkocht. Het doel van het merk is om een huiselijke en gezellige sfeer te creëren, waar mensen zich ‘thuis’ voelen. Originaliteit en eigenzinnigheid zijn kernwaarden die de ontwerpers steeds in acht nemen bij het ontwikkelen van deze producten. Bij Vivaldi XL is het volledige assortiment meubelen en accessoires van Henders & Hazel vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Heeft een uitgebreid aanbod Henders & Hazel. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Uit voorraad leverbaar!
  • Uitgebreide collectie Henders & Hazel
  • Deskundig advies
Henders & Hazel

Henders & Hazel koopt u bij Vivaldi XL

Vivaldi XL in Zevenaar is al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van tuinmeubelen en loungesets. In onze showroom kunt u terecht voor een compleet assortiment Henders & Hazel. In deze collectie kunt u terecht voor een nieuwe inrichting, maar ook voor woondecoraties, verlichting, zitmeubelen of een nieuwe eethoek. De kastenseries, banken, tafels en stoelen zijn naar persoonlijke smaak onbeperkt te combineren. We hebben voor ieder wat wils en dat voor iedere prijsklasse. Komt u dus eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u een advies op maat over de mogelijkheden.

Ik koop Henders & Hazel bij de specialist

Bij Vivaldi XL kunt u eindeloos genieten en inspiratie opdoen bij het Henders & Hazel woonconcept. Het heeft alle ingrediënten voor een unieke, sfeervolle inrichting. Door de originele meubelstukken, scherpe prijzen, deskundige verkopers bieden wij u een passie voor wonen. Komt u dus eens langs in onze showroom van 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving. Uiteraard kunt u ook online bestellen. Heeft u nog vragen? In dat geval kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier alle Henders & Hazel producten