Vivaldi XL Zevenaar

Henders & Hazel meubels

Henders & Hazel meubels kopen? Met maar liefst 25 compleet ingerichte woonstudio’s voorzien van zitmeubelen, meubelen, eettafels, eetkamerstoelen, verlichting en vloerkleden biedt Vivaldi XL de meest complete Henders & Hazel collectie van de regio. De meubels combineren functionaliteit met een tijdloos design van pure materiaalsoorten. Breng snel een bezoek aan onze showroom van 4000 m2 in Zevenaar om deze meest doordachte en uitgebreide collectie van deze interieur meubelen te bewonderen. Laat je verrassen door het prachtige en betaalbare aanbod van de Henders & Hazel-collectie bij Vivaldi XL. Een prettig weetje is dat wij bij een aankoopbedrag van 750 euro of meer op onze meubelafdeling, een waardecheque voor je uitschrijven van 10% van het totale aankoopbedrag. Natuurlijk zijn sale-items en actieprijs-artikelen uitgesloten van deze actie. Henders & Hazel meubels koop je dus bij Vivaldi XL.

Henders & Hazel meubels kopen bij Vivaldi XL

In onze prachtige showroom in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, vind je de meest complete collectie van Henders & Hazel welke passie, kwaliteit en comfort uitstraalt. Denk hierbij aan de Greymouth, Praia, Grenada, Hill of Havanna bank. In de collectie kun je terecht voor een nieuwe inrichting, maar ook voor woondecoraties, verlichting, zitmeubelen of een nieuwe eethoek. Het meubelassortiment is exclusief ontworpen en wordt alleen in geselecteerde winkels verkocht. Het doel van het Nederlandse merk is om een huiselijke en gezellige sfeer te creëren, waar mensen zich ‘thuis’ voelen. Originaliteit en eigenzinnigheid zijn kernwaarden die de ontwerpers steeds in acht nemen bij het ontwikkelen van deze producten. Het merk geeft je interieur dus alles wat het nodig heeft om in te leven en te genieten.

Jouw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kun je terecht voor de mooiste woonmeubelen. Lees hier jouw voordelen:

  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Ruime collectie Henders & Hazel meubels
  • 4000 m2 woon- en tuinmeubelbeleving
  • De mooiste en meest inspirerende showroom
Henders & Hazel meubels

Ik koop mijn Henders & Hazel meubels bij de specialist

Bij Vivaldi XL kun je eindeloos genieten en inspiratie opdoen bij het Henders & Hazel woonconcept. Het heeft alle ingrediënten voor een unieke, sfeervolle inrichting. Door de originele meubelstukken, scherpe prijzen, deskundige verkopers bieden wij passie voor wonen. Kom dus eens langs in onze showroom met volop woon- en tuinmeubelbeleving. Onze medewerkers staan met enthousiasme klaar om alle mogelijke opties te bespreken en je hierin te adviseren.

Bekijk hier onze Henders & Hazel meubels