Vivaldi XL Zevenaar

Henders & Hazel meubelen

Henders & Hazel meubelen kopen? Dat doet u bij Vivaldi XL in Zevenaar. In onze prachtige showroom van 4000 m2 vindt u de meeste complete collectie van dit merk welke passie, kwaliteit en comfort uitstraalt. Zo is er een prominente plek voor de Henders & Hazel banken. Denkt u hierbij aan de Dax, Grenada en Havanna banken. Het meubelassortiment is exclusief ontworpen en wordt alleen in geselecteerde winkels verkocht. Het doel van het Nederlandse merk is om een huiselijke en gezellige sfeer te creëren, waar mensen zich ‘thuis’ voelen. Originaliteit en eigenzinnigheid zijn kernwaarden die de ontwerpers steeds in acht nemen bij het ontwikkelen van deze producten. Bij Vivaldi XL kunt u dus terecht voor de mooiste en beste Henders & Hazel meubelen.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de meest complete en mooist gepresenteerde Henders & Hazel collectie. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk en vooral deskundig advies
  • Iedere zondag geopend
  • Adembenemende showroom
  • Grote Henders & Hazel collectie
Henders & Hazel meubelen

Henders & Hazel meubelen koopt u bij Vivaldi XL

Vivaldi XL in Zevenaar is al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van tuinmeubelen, binnenmeubelen en loungesets. In onze prachtige showroom kunt u terecht voor een compleet assortiment Henders & Hazel. Het merk geeft uw interieur alles wat u nodig heeft om in te leven en te genieten. In deze collectie kunt u terecht voor een nieuwe inrichting, maar ook voor woondecoraties, verlichting, zitmeubelen of een nieuwe eethoek. De kastenseries, banken, tafels en stoelen zijn naar persoonlijke smaak onbeperkt te combineren. We hebben voor ieder wat wils en dat voor iedere prijsklasse. Zoals elk jaargetijde anders is, zo is ook Vivaldi XL telkens weer anders. Kortom, ieder seizoen is een bezoek aan onze showroom een inspiratiebron van ideeën. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u een advies op maat over de mogelijkheden.

Ik koop mijn Henders & Hazel meubelen bij de specialist

Bij Vivaldi XL kunt u eindeloos genieten en inspiratie opdoen bij het Henders & Hazel woonconcept. Het heeft alle ingrediënten voor een unieke, sfeervolle inrichting. Door de originele meubelstukken, scherpe prijzen, deskundige verkopers bieden wij u een passie voor wonen. Komt u dus eens langs in onze showroom van 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving. De volledige Henders & Hazel collectie is uiteraard te bekijken via de website van Vivaldi XL. Bekijk onze uiteenlopende Henders en Hazel items op de sale-pagina.

Bekijk hier alle Henders & Hazel meubelen