Vivaldi XL Zevenaar

Henders & Hazel Gelderland

Henders & Hazel Gelderland vindt u natuurlijk bij Vivaldi XL in Zevenaar. In onze prachtige winkel vindt u de meeste complete collectie van dit merk welke passie, kwaliteit en comfort uitstraalt. Henders en Hazel staat garant voor sfeer, eigenzinnigheid en originaliteit, en heeft een uitgebreid scala aan meubels zodat een ieder zijn of haar droominterieur kan samenstellen. De ontwerpers trekken de hele wereld over om inspiratie op te doen en komen iedere keer met comfortabele, unieke meubelen. De gehele collectie van het merk omvat banken, hoekbanken, bergkasten, buffetkasten, dressoirs, eetkamerstoelen, fauteuils, eettafels een hele serie aan accessoires. Het merk geeft uw interieur alles wat u nodig heeft om in te leven en te genieten. Wacht niet langer en breng een bezoek aan onze showroom voor de mooiste producten van Henders & Hazel Gelderland.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste meubelen. Lees hier uw voordelen:

  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Ruim aanbod Henders & Hazel
  • 4000 m2 woon- en tuinmeubelbeleving
Henders & Hazel Gelderland - Henders en Hazel Valras 25 zits longchair rechts met lounge

Henders & Hazel Gelderland kopen bij Vivaldi XL

Vivaldi XL is al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van tuinmeubelen, binnen meubelen en loungesets. Zo is er in onze showroom altijd een prominente plek voor de banken van Henders & Hazel. Denkt u hierbij aan de Dax, Grenada en Havanna banken. Het assortiment is exclusief ontworpen en wordt alleen in geselecteerde winkels verkocht. Het doel van het Nederlandse merk is om een huiselijke en gezellige sfeer te creëren, waar mensen zich ‘thuis’ voelen. In deze collectie kunt u terecht voor een nieuwe inrichting, maar ook voor woondecoraties, verlichting, zitmeubelen of een nieuwe eethoek. De kastenseries, banken, tafels en stoelen zijn naar persoonlijke smaak onbeperkt te combineren. We hebben voor ieder wat wils en dat voor iedere prijsklasse. We zien u graag in onze winkel.

Ik koop mijn Henders & Hazel meubelen bij de specialist

Bij ons kunt u eindeloos genieten en inspiratie opdoen bij het Henders & Hazel woonconcept. Het heeft alle ingrediënten voor een unieke, sfeervolle inrichting. Door de originele meubelstukken, scherpe prijzen, deskundige verkopers bieden wij u een passie voor wonen. Komt u dus eens langs in onze showroom van 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u een advies op maat over de mogelijkheden.

Bekijk hier onze Henders & Hazel meubelen