Vivaldi XL Zevenaar

Freepole parasols

Freepole parasols kopen? Bij Vivaldi XL in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, kunt u terecht voor een zeer uitgebreide collectie parasols van de merken Beach 7 en Borek. Deze parasols beschermen u goed tegen de zon. Wij hebben freepole-parasols met double of zelfs triple multi rotatie systeem. Uiteraard zijn deze parasols in diverse kleuren verkrijgbaar, passend bij de kussens van de meubelen. De parasols zijn er zowel in ronde, vierkante of rechthoekige vorm. Voor de bescherming adviseren wij een passende beschermhoes. Voor iedere parasol is er een geschikt bijpassende parasolvoet beschikbaar. Het assortiment parasols is bij ons vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Bezoekt u onze showroom van 4000 m² om inspiratie op te doen en de freepole parasols zelf te ervaren.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grote collectie freepole parasols
freepole parasols

Freepole parasols koopt u bij Vivaldi XL

Freepole parasols zijn de trend op het gebied van zonwering op het terras of in de tuin. Het grote voordeel van zwevende parasols of freepole parasols is dat de stok niet recht onder de parasol staat. Met zo’n parasol creëert u dus een grote oppervlak schaduw. Bij Vivaldi XL in Zevenaar (Gelderland) vindt u stijlvolle en praktische parasols. Al onze parasols en andere tuinbenodigdheden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. In ons assortiment hebben wij onder meer de populaire freepole-parasol met double of zelfs triple multi rotatie systeem. Daarnaast hebben we vele modellen traditionele stok zonweringen in aluminium. Uiteraard zijn deze in vele kleuren verkrijgbaar, perfect passend bij de kussens van de meubelen. In elke prijsklasse biedt Vivaldi XL u het beste aanbod parasols.

Ik koop mijn parasol bij de specialist

Vivaldi XL is al meer dan 25 jaar een begrip op het gebied van tuinmeubelen en accessoires zoals parasols. In ons assortiment vindt u een parasol in zowel ronde, vierkante of rechthoekige vorm. Voor de bescherming adviseren wij een passende beschermhoes. Voor iedere parasol is er een geschikt bijpassend parasolvoet beschikbaar. Komt u eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. Onze ervaren medewerkers nemen alle tijd voor u en geven een advies op maat.

Bekijk hier onze freepole parasols