Vivaldi XL Zevenaar

Eettafels

Eettafels zijn erg belangrijke meubels in huis. Het is de plek waar iedereen zich verzamelt, waar tijd voor elkaar wordt gemaakt en waar je samen bent. Het is de ruimte waar je de krant leest of tot rust komt. Het is dus het middelpunt van een breed scala aan activiteiten. Daarom is het belangrijk goed na te denken over jouw eettafel. Zo is het van groot belang om de stijl te bepalen, te weten hoeveel mensen er aan tafel moeten kunnen zitten en waar deze moet komen te staan. Bij Vivaldi XL vind je een zeer ruim, wisselend aanbod, assortiment eettafels zoals de Metalox serie uit de Henders en Hazel collectie en de prachtige eettafels van het label Eleonora. Zij maken mooie op maat gemaakte tafels, van onder meer robuust eikenhout. Bezoek onze uitgebreide showroom van 4000 vierkant meter in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven, om inspiratie op te doen voor de mooiste eettafels.

Jouw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kun je terecht voor de mooiste interieur meubelen. Lees hier jouw voordelen:

  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Ruim aanbod eettafels
  • 4000 m2 woon- en tuinmeubelbeleving
  • Adembenemende showroom
eettafels

Eettafels kopen bij Vivaldi XL

Een eettafel vormt in veel huishoudens dus het hart van het interieur. Het dient niet alleen dienst om aan te eten en te drinken, het is ook een speelplek voor kinderen of een werkplek om aan te werken. Bedenk vooraf dus goed voor welke functies je de tafel inzet en waar het aan moet voldoen. Bepaal bij de aanschaf van een eettafel eerst hoeveel ruimte je in de kamer hebt en of je een ronde, vierkante of rechthoekige tafel wil. De mogelijkheden zijn legio. De collectie eettafels is bij ons zeer verrassend, eigentijds, stoer en ook nog eens gunstig geprijsd! Je kunt bij ons nu namelijk profiteren van een 10% waardecheque actie op bijna onze gehele interieurcollectie. Bij aankoop vanaf € 750,00 uit deze verrassende meubelcollectie ontvang je al een waardecheque. Vraag bij ons medewerkers naar de voorwaarden.

Ik koop mijn eettafel bij de specialist

De mooiste eettafels koop je dus bij Vivaldi XL. Ook op maat gemaakte (eiken) eettafels zijn mogelijk met keuze uit diverse onderstellen! Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij zéér toonaangevend en hebben we een doordachte en uitgebreide collectie meubelen voor in jouw interieur. In onze uitgebreide en overzichtelijke showroom vind je een assortiment meubelen van de hoogste kwaliteit en grootste diversiteit. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om een passend advies te geven.

Bekijk hier onze eettafels