Vivaldi XL Zevenaar

Dutchbone

Dutchbone is een Nederlands merk wat zich laat inspireren door stijlen over de hele wereld. De meubelcollectie is een prachtige mix tussen handgemaakte en industriële producten. Het is een collectie die altijd in beweging is en bestaat uit veelzijdige meubels en accessoires met een verhaal. De meubelen van het merk zijn te combineren in diverse woonstijlen. In de zeer uitgebreide collectie van Vivaldi XL is er een prominente plaats voor de (tuin)meubelen van het merk. Onze showroom in Zevenaar biedt veel interieuritems die uw huis zullen doen laten leven. Maar laat u vooral op zeer inspirerende en creatieve wijze adviseren door onze deskundige verkoopmedewerkers over de 1001 combinatiemogelijkheden van de Dutchbone-collectie. Ons volledige assortiment Dutchbone is vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk en vooral deskundig advies
  • Iedere zondag geopend
  • Adembenemende showroom
  • Grote Dutchbone collectie
Dutchbone

Dutchbone meubelen koopt u bij Vivaldi XL

Dutchbone is in 2014 opgericht. Het is onderdeel van het Nederlandse woonmerk Zuiver. De koloniale invloeden zorgen voor een bohemian sfeer in uw interieur. Maar ook vintage, industrieel, eclectisch zijn termen die bij het eigenzinnige woonlabel passen! Denkt u hierbij aan de prachtige bijzettafels met vintage details. Het merk is altijd in beweging en door de vele reizen die het maakt, komt het altijd vernieuwend design tegen. Zo ontwerpen ze meubels en accessoires met een verhaal, van pure materialen. Dit zorgt voor een avontuurlijke en unieke uitstraling. Zoals de Dutchbone vloerkleden. De oriëntale kleuren en patronen zorgen voor een warme en sfeervolle touch en zijn perfect te combineren met de unieke kussens. En een tafel van het merk is een perfecte toevoeging aan zowel een industriële als een eclectische woonstijl. Uiteraard heeft Vivaldi XL dit merk in haar ruime collectie.

Ik koop Dutchbone bij de specialist

De collectie geeft elk interieur een warme en sfeervolle uitstraling, van een vintage woonstijl tot een landelijke woonstijl. Door de ruime en veelzijdige meubels en accessoires is er altijd een perfect item voor uw interieur. De mooiste meubelen van het toonaangevende merk vindt u bij Vivaldi XL. Onze showroom, met 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving, bevindt zich langs de A12 bij Zevenaar.

Bekijk hier de meubelcollectie van Dutchbone