Vivaldi XL Zevenaar

Disclaimer

Wij danken je voor jouw bezoek aan onze website www.vivaldixl.nl. Deze website is eigendom van en wordt beheerd door Vivaldi Home & Garden B.V. te Zevenaar, ingeschreven onder KvK nummer 09140138. Vivaldi XL gaat uiterst zorgvuldig te werk om ervoor te zorgen dat de inhoud van onze website correct is en correct wordt weergegeven. Niettemin geeft Vivaldi XL geen garantie met betrekking tot volledigheid, juistheid of nauwkeurigheid van de inhoud van deze website, prijzen van producten en eventuele inhoud van links.

Inhoud van derden

De Vivaldi XL website bevat links naar andere sites. Vivaldi XL is hier echter niet verantwoordelijk voor en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en regelgeving van deze sites. Vivaldi XL is niet aansprakelijk voor schade hoe dan ook ontstaan welke voortvloeit uit het verkrijgen of niet verkrijgen van toegang tot deze website, met inbegrip van maar niet beperkt tot virussen die van invloed zijn op jouw computerapparatuur, netwerk, software of data.

Gebruik voor eigen doeleinden

Je hebt van Vivaldi XL het recht om kopieën van deze website voor persoonlijk gebruik te tonen, te bewaren en te reproduceren, mits je Vivaldi XL herkenbaar als bron vermeld. De grafische voorstellingen (waaronder de foto’s en video’s) op deze site mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Vivaldi XL worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt.

Mocht je naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij uiteraard graag van je.