Vivaldi XL Zevenaar

Dining loungesets

Dining loungesets kopen? Dat doet u bij Vivaldi XL in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven. Op dit moment zijn de zogenaamde lounge diningsets, waar u zowel heerlijk aan kunt eten en kunt relaxen, erg populair. Wij bieden een zeer uitgebreide collectie dining loungesets van Beach 7 in vlechtwerk en aluminium met de laagste prijs garantie. Vivaldi XL is al jaren dé specialist in betaalbare loungesets. Wij hebben de grootste keus van Nederland in tuinmeubelen in alle denkbare combinaties, stijlen en materialen. Ons volledige aanbod loungesets om aan te dineren is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. In elke prijsklasse biedt Vivaldi XL u het beste aanbod. De mooiste meubelen voor in uw tuin, terras, veranda of balkon van de hoogste kwaliteit koopt u dus bij de specialist. Bezoekt u daarom snel onze showroom voor dining loungesets.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grote collectie teakhouten loungesets
Beach 7 Bonaire teakhouten loungeset dining loungesets

Dining loungesets kopen bij Vivaldi XL

Dining loungesets zijn de ideale combinatie tussen een loungeset en een dining tuinset. De dining loungeset heeft een hoge tafel, waardoor het ideaal is om relaxt een middag te borrelen in de tuin of om ’s avonds buiten te dineren. Op deze manier hoeven u en uw gezelschap zich niet te verplaatsen. Uiteraard koopt u de mooiste lounge diningsets bij Vivaldi XL in Zevenaar. Wij zijn al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van loungesets in de ruimste zin van het woord. Brengt u daarom een bezoek aan onze showroom om onze collectie dining loungesets te bekijken. Onze medewerkers, met jarenlange werkervaring, kunnen u gegarandeerd een advies op maat geven. Wij bieden meer dan 5000 betaalbare tuinsets, waarmee 1001 combinaties te maken zijn. Maar ook op meubelgebied heeft Vivaldi XL een uiterst verrassende en complete collectie.

Ik koop mijn dining loungeset bij de specialist

Vivaldi XL is al meer dan 25 jaar een begrip op het gebied van loungesets. In ons assortiment vindt u de mooiste collecties, die altijd up-to-date zijn en aangevuld zijn met de nieuwste producten. Komt u eens langs in onze winkel om de mogelijkheden te bekijken. Onze showroom, met 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving, bevindt zich langs de A12 bij Zevenaar. Onze ervaren medewerkers geven u graag een passend advies voor uw dining loungeset.

Bekijk hier onze dining loungesets