Vivaldi XL Zevenaar

De beste tuinmeubelwinkel

De beste tuinmeubelwinkel 2017 van Nederland? Dat is Vivaldi XL in Zevenaar. Simpelweg omdat we de meest verrassende en doordachte tuinmeubelcollectie hebben. We zijn een tuinmeubelwinkel waar passie, deskundigheid en het oog voor detail & stijl vanaf spat. Onze adviseurs hebben serieuze vakkennis, denken oprecht met u mee en helpen u een weloverwogen keuze maken in het grote aanbod op het gebied van tuinmeubelen. Kortom; u kunt bij Vivaldi XL terecht voor het beste assortiment tuinmeubels voor de beste prijs, het beste verkoopteam en het beste serviceteam. Maar bovenal een winkel waaraan u met plezier een bezoek gaat brengen: beleving staat namelijk hoog in het vaandel van Vivaldi XL. Bezoekt u dus snel de beste tuinmeubelwinkel om inspiratie op te doen.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Iedere zondag geopend
  • Persoonlijk & zeer deskundig advies
  • Grote collectie tuinmeubelen
de beste tuinmeubelwinkel

Vivaldi XL is de beste tuinmeubelwinkel

Vivaldi XL heeft de meest doordachte en uitgebreide collectie tuinmeubelen. In onze overzichtelijke showroom vindt u een assortiment tuin meubelen welke passie, kwaliteit en comfort uitstraalt. Onze meubelen voor in de tuin zijn allemaal ‘value for money’. Wij hebben de grootste collectie Beach 7 tuinmeubelen van Nederland. Prettig om te weten is dat wij nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van dit tuinmeubellabel. Ook voor Suns, Studio 20, Hartman, Kettler en andere bekende merken kunt u bij ons terecht. Daarnaast vindt u de labels Borek en Applebee. De mooiste meubelen voor in uw tuin van de allerhoogste kwaliteit en tegen de beste prijzen koopt u dus bij Vivaldi XL in Zevenaar, nabij Arnhem en Duiven. Bezoekt u onze showroom van 4000 m² om inspiratie op te doen en de tuinmeubels zelf te ervaren.

Ik koop mijn tuinmeubelen bij de specialist

Vivaldi XL is al meer dan 25 jaar een begrip op het gebied van tuinmeubelen en accessoires. In ons assortiment vindt u de mooiste collecties, die altijd up-to-date zijn en aangevuld zijn met de nieuwste producten. Komt u eens langs in onze winkel om de mogelijkheden te bekijken. Onze showroom, met 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving, bevindt zich langs de A12 bij Zevenaar. Onze ervaren medewerkers geven u graag een passend advies.

Bekijk hier onze tuinmeubels