Vivaldi XL Zevenaar

COCO maison

COCO maison biedt prachtige decoratieartikelen die met liefde in Nederland zijn ontworpen. Deze woonartikelen zijn verkrijgbaar bij Vivaldi XL in Zevenaar. De collectie bestaat uit trendy en modieuze decoratie-items die een garantie voor een sfeervolle woonomgeving zijn. Denkt u hierbij aan verlichting, kussens, vloerkleden, kleinmeubelen, wanddecoratie en woonaccessoires. Deze woondecoraties mogen gewoon niet ontbreken in uw interieur. Het is een eenvoudige manier om steeds weer een andere sfeer in uw huis te brengen. De collectie wordt meerdere keren per jaar vernieuwd en aangevuld op basis van de laatste modetrends en -kleuren. Het assortiment is bij ons vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Bezoekt u onze showroom om de COCO maison collectie zelf te ervaren.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Bij Vivaldi XL kunt u terecht voor de mooiste tuinmeubelen en loungesets. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk en vooral deskundig advies
  • Iedere zondag geopend
  • COCO maison shop
  • Grote collectie COCO maison
coco maison

COCO maison koopt u bij Vivaldi XL

De woonaccessoires van het merk maken de inrichting bij uw thuis af en zijn de finishing touch voor ieder interieur. Het zijn geweldige hulpmiddelen om het eenvoudig van een compleet andere uitstraling te voorzien. De sprekende kleuren en metaal passen bijvoorbeeld prima bij een eigentijdse inrichting. Zachte vormen en pasteltinten geven een romantische sfeer. Warme kleuren zoals rood, bruin, mosterd geel en oranje zijn typische herfsttinten. Terwijl turquoise, lila, fris groen en zacht geel het interieur in voorjaarssfeer brengen. Door regelmatig te spelen met accessoires krijgt het interieur telkens weer een andere uitstraling. De collectie van COCO maison bestaat uit karpetten en poefjes, verlichting, kussens, accessoires en schilderijen, spiegels en klokken. Uiteraard allemaal te verkrijgen bij Vivaldi XL.

Ik koop COCO maison bij de specialist

De mooiste meubelen van het merk vindt u bij specialist Vivaldi XL. Onze showroom, met 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving, bevindt zich ter hoogte van de A12 bij Zevenaar. Wij zijn al meer dan 25 jaar zeer toonaangevend op het gebied van (tuin)meubelen en hebben de mooiste collectie van het merk.

Bekijk hier de COCO maison collectie