Vivaldi XL Zevenaar

Buitenhaarden

Buitenhaarden kopen? Dan bent u bij Vivaldi XL in Zevenaar aan het juiste adres. Onze nieuwe collectie buiten haarden, die worden gestookt op gas, zijn een verrijking voor uw veranda of open loungeplek in de tuin. De Mountain Fires van het merk Beach 7 zijn uniek omdat de gasfles bij meeste modellen keurig is weggewerkt in de haard. Nieuw in ons uitgebreide assortiment zijn de buiten haarden van Cosi, welke een houten omranding hebben. Deze fire pits, zoals onze buiten haarden ook genoemd worden, zijn ideaal om rondom uw tuinset te gebruiken. Ons volledige aanbod buitenhaarden is vrijwel direct uit voorraad leverbaar. In elke prijsklasse vindt u het beste aanbod.

Uw voordelen bij Vivaldi XL

Heeft een uitgebreid aanbod aan buitenhaarden. Lees hier uw voordelen:

  • 3 jaar CBW garantie
  • Uit voorraad leverbaar!
  • Adembenemende showroom
  • Ruim aanbod buiten haarden
Buitenhaarden

Buitenhaarden koopt u bij Vivaldi XL

Vivaldi XL in Zevenaar is al meer dan 25 jaar zéér toonaangevend op het gebied van tuinmeubelen en accessoires, zoals buitenhaarden, in de ruimste zin van het woord. In ons assortiment hebben wij houten buiten haarden, infrarood terrasheaters en polystone buiten haarden. Onze buiten haarden zijn ideaal rondom uw tuinset in de buitenlucht of onder de veranda te gebruiken en de ruimte bij te verwarmen. Ze brengen veel sfeer en extra gezelligheid. Maar ook op meubelgebied heeft Vivaldi XL een uiterst verrassende en complete collectie, aangevuld met seizoensgebonden accessoires voor in en om het huis. Een bezoek aan onze showroom is een inspiratiebron van ideeën.

Ik koop mijn buitenhaarden bij de specialist

Koop nu uw buiten haarden bij Vivaldi XL en geniet van veel sfeer en extra gezelligheid rondom uw tuinset in de buitenlucht of onder de veranda. Maak bij ons online de keuze uit de verschillende type buitenhaarden. Uiteraard kunt u ook langskomen in onze showroom van 4000 m2 aan woon- en tuinmeubelbeleving. Onze medewerkers kunnen u altijd adviseren over de buiten haarden. Neemt u voor vragen contact met ons op.

Bekijk hier alle buitenhaarden