Vivaldi XL Zevenaar

Betaalmogelijkheden

Hoe kan ik betalen?

Bij uw bestelling via onze webshop kunt u veilig betalen via uw eigen bank met iDEAL.
Ook kunt u contant of met PIN betalen. Dit kan zowel tijdens het bezorgen als bij het afhalen in onze showroom.Voor de express service(levering binnen 3 werkdagen op een adres binnen Nederland) via onze logistieke partner in plaats van onze eigen bezorgdienst dient de betaling vooraf te hebben plaatsgevonden.Vivaldi XL biedt u naast betalingen met iDEAL, contant en PIN ook de mogelijkheid om te betalen met MisterCash (België), Sofortbanking (Duitsland), PayPal, Mastercard en Visa.

Wat is iDEAL?

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
  • Anders dan bij creditcard-betalingen houdt u zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.

Kan ik ook contant betalen?

Bij een bezorging én bij het afhalen van de bestelling in onze showroom heeft u de mogelijkheid om naast PIN ook contant te betalen.

Kan ik met PIN betalen aan de chauffeur?

Zowel bij het afhalen van uw bestelling als ook bij de bezorging van de artikelen kunt u met PIN betalen.Voor de express service(levering binnen 3 werkdagen op een adres binnen Nederland) via onze logistieke partner in plaats van onze eigen bezorgdienst dient de betaling vooraf te hebben plaatsgevonden.
Let op: het kan zijn dat uw bank een bepaald limiet heeft ingesteld of dat u van tevoren moet aangeven wanneer u een groot bedrag gaat pinnen.
Als dit snel geregeld is kan de betaling en dus de aflevering of afhaling van uw bestelling plaatsvinden. Informatie hierover vindt u meestal op de website van uw bank.
Bij betaling aan de chauffeur kan géén gebruik worden gemaakt van een creditcard!

Nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.